Publicitat

Grafiters provoquen l’aturada d’un tren

Renfe ha denunciat que “aquest migdia el tren amb sortida d’Estació de França a les 13.17 i amb destinació Sant Vicenç de Calders ha hagut de finalitzar el seu recorregut a l’estació de Gavà per la pintada que un grup de vàndals li ha fet al seu frontal”.

“El tren per seguretat no pot continuar el seu recorregut i els grafiters han continuat impunement pintant el tren pels seus laterals”, explica la companyia.

“Per procedir a cometre un nou acte vandàlic contra els bens públics han fet ús indegut de l’aparell d’alarma impedint la sortida del tren (afortunadament el tren estava estacionat i no ha provocat ferits entre els viatgers)”, assenyala.

Els 100 clients afectats han hagut de transbordar-se al següent tren per poder continuar el seu desplaçament. Renfe ha tornat a posar aquest nou acte vandàlic en coneixement de Mossos d’Esquadra. El tren grafitejat s’ha encaminat cap a Montcada on es procedirà a la seva neteja.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Montse Quatre, Barcelona, 12/07/2020 - 13:10

Quan Hitler va ser arribar al poder va posar a Goering al front d'Interior i ordre public i aquest va donar ordres estrictes als cossos policials que tenien de fer la vista grosa als actes agresius de les SA i les Juventuts Hitlerianes. El feixista torrat es un admirador d'aquell procediment hitlerià talment com dels germans Badia delinquents

#2 luis, barcelona, 11/07/2020 - 17:06

Eso lo arreglaba yo con una HARTÁ DE H.O.S.T.I.A.S y CON UNA MULTA DE LAS DE HACER EPOCA
Porque TODOS SABEN QUIENES SON .¿VERDAD?

#1 Gregari, VNG, 11/07/2020 - 12:38

Y los 17000 mossos dónde están? En toda estación tendría que haber policía.