Publicitat
Societat · 12 d'Abril de 2012. 14:14h.

"¡Váyase, señor Puig!"

Un exsergent de la Guàrdia Urbana de CCOO demana la dimissió del conseller d'Interior

L'exsergent de la Guàrdia Urbana, José Martínez Díaz, de CCOO, ha gravat un vídeo que circula per la xarxa on retreu al conseller d'Interior, Felip Puig, l'actuació dels Mossos durant la vaga general del passat 29 de març. Martínez va més enllà i suggereix que al Govern no l'interessa detenir els violents i fins i tot que podria estar darrere d'ells.

"Una part d'aquests violents són elements dirigits per alguns feixistes camuflats de demòcrates que pot ser que vostè i el seu partit coneguin. Se'm fa molt difícil pensar que aquests individus puguin campar a plaer sense que ningú no pugui prendre-hi mesures. Molt sospitós", exposa.

També carrega contra alguns membres dels Mossos i afirma que "de 'mamporreros' ja n'estem fins als collons". Igualment critica l'ús de gasos lacrimògens i recorda que "els que feien servir gasos contra els ciutadans eren els nazis". "Una policia democràtica no ha de gasejar mai els seus ciutadans", afegeix.

Martínez Díaz, d'altra banda, recorda que "alguns d'aquests 'mamporreros' es van acarnissar a pals contra un pobre minusvàlid i el van apallissar". Els policies de paisà són un altre motiu de crítica per part de l'exsergent, que recorda com "van estar acorralats com nenetes espantades i van haver de venir seus col·legues encaputxats a rescatar-los. Quin ridícul més espantós!".

Per tot això, aquest exsergent exigeix la dimissió del conseller d'Interior. "Vagi-se'n, senyor Puig!, exclama, en considerar que la conselleria d'Interior "li ve massa gran, com ja li venia al seu antecessor". "Dimiteixi vostè, vagi-se'n ja d'una vegada", conclou.

L'exsergent de la Guàrdia Urbana, José Martínez Díaz
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#24 QUILAPAYUM, Barcelona, 16/04/2012 - 17:32

Abuelo, sigues in enterarte. Los chiquillos que tan alegremente criticas han sido formados, mandados y vilmente utilizados en muchsa ocasiones por comisarios políticos del ahora desaparecido PSUC. Creo que has olvidado este dato importante, tus compañeros de las Fetes del Treball en Maria Cristinina

#23 Sergi, St.celoni, 14/04/2012 - 16:28

Aquest pallus s'ha tornat boig?

#22 valeri torres, bna, 14/04/2012 - 10:51

Deixeu-lo estar a aquest poble home. Ja repepieija. Un nostalgic del franquisme, que després de mes de 30 anys escara no s'ha adaptat. Indepenencia ja.

#21 PAYASSO, bcn, 14/04/2012 - 10:49

Com es diuen aquestos que treballen a circ i porten el nas vermell? doncs aixó es aquest home.

#19 ramon, barcelona-c, 14/04/2012 - 00:23

Aquest Martinez, comunista, pertany a la generació i grup de de municipals que quan el president Pujol passaba en cotxe per el carrer Ferran es giraban d'esquena per no haber de quadrarse al pas del President .Mentre el president que va fer una bona obra de govern es pensaba que els comunistes ...