Publicitat
Societat · 18 de Gener de 2022. 22:29h.

Veïns contra indepes a la Meridiana

Reclamen que "la ciutat és de tots"

Veïns contra indepes a la Meridiana

Desenes de veïns s'han concentrat, aquest dimarts, a la Meridiana de Barcelona per protestar contra els talls continus que pateix la via per part de ciutadans independentistes com a mètode de protesta.

Ho han fet alhora que els independentistes s'han concentrat a la via de la capital catalana per tallar el trànsit. "Com som demòcrates no neguem el dret a manifestació, el que neguem és el nostre dret a talla contínuament la Meridiana", ha afirmat un dels veïns.

88642-2.jpg

Els concentrats han mostrat pancartes amb lemes com "la ciutat és de tots", "Meridiana sense talls", "separatistes = totalitaris" o "respect democracy", entre d'altres. Els diputats de Ciutadans Anna Grau i Nacho Martín Blanco juntament amb la consellera de la formació taronja a les Corts Sonia Reina han tornat a desplaçar-se a la meridiana per "donar suport als veïns".

"El separatisme més radical segueix abusant i torpedinant el dia a dia dels ciutadans de la zona", ha assegurat Ciutadans a Twitter. "Els veïns de la Meridiana estan farts després d'anys de talls provocats pels separatistes. Anys d'abandó, anys d'odi. Exigim llei i ordre!", ha manifestat Vox en una piulada.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#7 Marquesa del Procés Sagrat, Santa Moguda Perpètua, 20/01/2022 - 21:59

Com??? Cooom??? Que els carrers són de tots?? Però que diuen aquests comunistes?? Els carrers són nostres, de l'aristocràcia!! Són perquè passin els nostres carruatges i els plebeus ens saludin des dels balcons!!

Pasqual, Pasqual!! digue-ls-hi de qui són els carrers!!

#6 La Meridiana, Barcelona, 19/01/2022 - 15:30

La Meridiana és la prova palpable de que Catalunya està en mans d'una colla de sàtrapes inútils i xavacans

#5 Yomismo, Sevilla, 19/01/2022 - 11:16

Hoy me he enfrentado a los separatistas catalanes. Ya está bien de callar

https://www.youtube.com/watch?v=UcP020hErdc

#4 Rasca, Castelldefels, 19/01/2022 - 11:09

Mientras en el parlament se llevan la pasta rascándose los huevos la borregada tan contenta y obedeciendo a sus amos cortando la meridiana, eso es un parque temático donde abundan abuelos y abuelas con necesidad de divertirse estan aburridos

#3 Desmond Nochild, Vallirana, 19/01/2022 - 07:45

perpetrarían.
Que luego dicen que España es Turquía, que vaya democracia ¿Y las y los indepes que hacen?