Publicitat
Societat · 12 de Març de 2019. 21:34h.

Veïns es queixen dels menas de Castelldefels

“Estem cansats dels robatoris”

Veïns es queixen dels menas de Castelldefels

Veí de Castelldefels nega que agredissin els menas

Un veí de Castelldefels acusa els menors estrangers no acompanyats (menas) que es trobaven acollits en un alberg del municipi de delinquir. “Estem cansats dels robatoris”, denuncia en declaracions als informatius de Telecinco.

Una altre veí de la localitat afirma que “es posen a mirar l’interior dels cotxes per veure si hi ha algun objecte de valor”. També neguen que portessin el rostre tapat durant la protesta que va tenir lloc aquest passat cap de setmana a l’equip municipal que acollia els menas.

Els fets van començar quan un grup de joves de Castelldefels van cridar l’atenció als menors estrangers per “mirar l’interior” dels vehicles. Els menas van respondre, segons relaten alguns veïns, llançant-los objectes. “Ens van començar a caure pedres, taules, cadires… tot allò que van poder agafar”. Va ser llavors quan van decidir pujar fins a l’alberg per protestar i es van produir els aldarulls.

En total, van haver tres ferits: un menor i dos monitors. Però els joves asseguren que no van ferir a cap mena, sinó que van ser ells mateixos amb el llançament de “pedres i cadires”. Finalment, el Govern va traslladar aquest dilluns els menors estrangers no acompanyats que hi eren provisionalment al centre de Cal Ganxo, a Castelldefels.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#14 Veciana, Barcelona, 13/03/2019 - 19:56

3 menores argelinos detenidos en Valencia por colarse en el metro. Lo malo es que en Lyon habían matado a cuchilladas a un paisano suyo y lo habían subido a FB. Volem acollir!

#13 Mustafá Alí Megda, Tetuán, 13/03/2019 - 15:25

Tú rasista y facha amigo,ya no ti vendo alfombra.

#12 Pedro, Melilla, 13/03/2019 - 12:48

Recuerdo que vinieron tres hippies progres de Cataluña a Melilla, e hicieron un documental donde nos acusaban a los melillenses de racistas e inhumanos con el tema de los menas. Ya no hace falta que vengáis a Melilla, ya los tenéis allí, ahora hacer vuestras valoraciones, jajaja...
VOXVOXVOX

#11 LaVictima, LLoret de Mar, 13/03/2019 - 11:57

La asociación de amigos del pueblo marroqui diu que els " menas" s´han de tornar al seu pais per que tindrien que estar amb les seves families , com es lògic.
Els unics que no ho entenen sembla ser que son els nostres governants s´aqui Catalunya , que entre uns que son guais a no poder mes i uns altres es truen uns bons calerons a c

#10 Lógica elemental, Bcn, 13/03/2019 - 10:49

Aquests anomenats "menas" han sortit espontàniament a la vida o tenen uns pares que hauríen de ciuidar-s'en?, per quina raó ens hem de fer càrrec dels excedents filials dels magebins?, per quina raó hom justifica que nosaltres no tenim prou fills degut a la crisi i en canvi ens hem de fer càrrec dels fills dels nordafricans?.

#10.1 pepe, andorra, 13/03/2019 - 14:44

es un negocio, los traficantes de personas se los compran a sus padres para llevarles a España pq hay empresas q se dedican a acoger a estos niños a cambio de una suma de dinero mensual y muchas fundaciones de esas dependen de la iglesia, por cierto.