Publicitat

Aplaudiments als cotxes que es manifesten contra els talls de la Meridiana

Veïns de la zona de l'Avinguda Meridiana han rebut amb aplaudiments la convocatòria de vehicles organitzada aquest dissabte pel moviment veïnal Meridiana Sin Cortes per protestar contra els talls diaris a l'Avinguda Meridiana, una de les principals artèries d'accés a Barcelona.

Els residents, afectats pels més de 400 talls que quasi diàriament duen a terme independentistes per protestar en contra de l'empresonament dels dirigents independentistes pels fets del procés, han aplaudit la iniciativa del moviment veïnal, que ha impedit que els independentistes de Meridiana Resisteix bloquegessin el trànsit.

La plataforma veïnal Meridiana Sin Cortes s'ha anticipat als independentistes de Meridiana Resisteix i han convocat quatre manifestacions -des d'aquest dissabte fins al dimarts- amb vehicles per impedir els talls que quasi diàriament duen a terme independentistes per protestar en contra de l'empresonament dels dirigents independentistes pels fets del procés.

Les convocatòries de Meridiana Sin Cortes compten amb els permisos corresponents, fet pel qual fins dimarts estan autoritzades les marxes de vehicles des de les 19.30 fins a les 21.30, impossibilitant que es pugui interrompre el trànsit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Meridiana, Barcelona, 25/04/2021 - 21:24

És increíble que els ciutadans ens haguem de defensar de la tirania Gene i Alcaldia CAT i BCN, per poder circular per la Meridiana, okupada per quatre borinots que les dues administracions salvaguarden com si fóssin vaques sagrades

#3 JM, Barcelona, 25/04/2021 - 13:20

Toda una jugada maestra. Los lazis están echando bilis por la boca de no poder cortar. Y es que si no hay corte, no cobran (tengo entendido que les pagan 20 euros por corte o algo así, no recuerdo). Ayer tuvieron que manifestarse en la plaza delante de la Renfe, sin cortar, como tiene que ser.

#2 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 25/04/2021 - 12:24

Me'n alegro per ells.Cal tenir molta paciència per haver de suportar l'impertinència de l'independentisme,com si plenar tot de llaços grocs no haguès sigut suficient!

Ja ho diu el nostre himne:"Endarrera d'aquesta gent, tan ufana i tan superba"

#1 Decebut, bcn (tbn), 25/04/2021 - 12:16

Ja era hora!!! Tabàrnia resisteix!!! Visca la Meridiana! Visca Tabàrnia!!!!!!