Publicitat
Societat · 17 de Juny de 2020. 13:27h.

Vergés adverteix sobre "una segona ondada tan gran com la d'ara"

La consellera admet que "el virus no el podem controlar del tot"

Vergés adverteix sobre "una segona ondada tan gran com la d'ara"

La consellera de Salut, Alba Vargés, ha advertit sobre la possibilitat que es produeixi un segon rebrot de coronavirus que sigui "tan gran com aquesta primera onada que vam tenir". Ho ha dit durant una pregunta que li ha fet Ciutadans en la sessió de control al Govern que s'ha celebrat aquest dimecres al Parlament.

Vergés ha dit que el Departament ha de preveure "no només com estem avui, aquesta setmana, sinó quin escenari ens podem trobar en els propers mesos". "I, malauradament, hem de preveure que puguem tenir un escenari d'una segona onada que pugui ser tan gran com aquesta primera onada que vam tenir", ha avisat.

La titular de Salut ha assenyalat però que "treballarem perquè no ho sigui; ho farem tot perquè no ho sigui; ens preparem al màxim perquè això no arribi, però pot arribar". "El virus no el podem controlar del tot. Per tant, treballem en això i, escrupolosament, amb tot el respecte als diners públics", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Montserrat, Barcelona, 17/06/2020 - 14:35

Només veure aquesta pànfila, inpete i fanatica del llaçet i arracades grogues, parlar es visualitzar la màxima decadencia d'aquest pais. Una corrupte que fa contractacions milionaries a amiguets i després ni s'excusa i s'amaga es propi d'aquesta banda de delinquents. Si hi ha rebrot amb aquesta inutil al davant la desgracia serà majuscula.

#4.1 José Méndez, Lerida, 18/06/2020 - 01:14

Son una gente asqueante, repugnante, que de veras te sacan de quicio, solo hace falta ver que nombres ponen: Nel y Nil dijo aquel dia que lloró. ¿Pero que mierda de nombres son éstos?

#3 Agustino, Barcelona, 17/06/2020 - 14:07

En lugar de castigar y putear al turismo europeo que deja dinero, ¿porqué no se hace algo con el "turismo" que viene de América del Sur, lugar de muchos contagiados ?

#2 jvcs, barcelona, 17/06/2020 - 13:45

Las autoridades de Nueva Zelanda han identificado ya a 320 personas que tuvieron contacto directo con las dos británicas que han reintroducido el coronavirus en el país .Jacinda Ardern ha calificado de "fallo inaceptable del sistema" lo sucedido .
Este error "no debe pasar y no debe repetirse", dijo Ardern ,Vergés 18 mll en empresa del 3% conden

#1 Amoroso, Barcelona , 17/06/2020 - 13:39

Al final será verdad aquello de que el virus está programado y va y vuelve a gusto del poder.