Publicitat
Societat · 22 de Març de 2020. 21:45h.

Vergés diu que no han fet res malament

La consellera rebutja que subestimessin el coronavirus

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha negat que subestismessin el coronavirus en una entrevista al TN vespre de TV3. El presentador, Ramon Pellicer, li ha preguntat si van menystenir “la virulència del virus” i Vergés ho ha negat.

La consellera ha al·legat que és “un virus nou, que va començar a la Xina, lluny d’aquí, amb una virulència especial i que només tenien casos a comptagotes”.

Vergés ha justificat el fet també perquè va haver-hi “una altra onada que penetra per Itàlia amb força a tota Europa” i que “simplement l’anem coneixent, acompanyant-nos d’experts i anar prendre decisions”.

També ha defensat que “seguim allò que deia l’OMS” i que han intentat “avançar-nos” a altres administracions. “Des del nostre punt de vista -ha afegit- ho hem activat abans que ningú, superràpid per intentar avançar al que ja veiem que agafaria molta embranzida”.

Finalment ha alertat que “vindran dies durs”, però que “amb la nostra xarxa hospitalària” i la solidaritat “dels ciutadans i ciutadans de Catalunya” és la millor de combatre un virus que és un “atac global”.

 

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 Calvet, Sant Joan Despi, 23/03/2020 - 17:58

Que novedad. Ellos nunca hacen nada mal, siempre es culpa de "Madrit". Asi llevan viviendo del cuento desde hace 40 años, y muy bien por cierto

#18 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu QUÈ DÉU I LA MORENETA SALVI ELS CATALANS EL GOVERN CATALÀ NO U FARA PAS ES UN FET ., SI U ESTA FEM MOLT MALAMENT CONSELLERA I NO ES PER QUE SIGUI DONA SI NO QUE NO ES ACTA PER CARRE, 23/03/2020 - 14:57

Con diria Jaume Perid el Humorista ESTEN DE ACORD ,NO A FET RES MALAMENT ,Nomes que TAMPOC A FET RES BEN FET .Ja no se enrecorda cuan deia A CATALUNYA LO DE ITALIA NO PODRIA PASAR .o unaltra U TENIEN TOT CONTROLAT .o la millor CATALUNYA NO ES ZONA DE RISC .Despres de dir tot aixo qui vol se la pogui creure FA POR CONSELLERA ..

#17 botifler1914, Waterpus, 23/03/2020 - 10:37

Vergés diu que no han fet res

#16 un musclu, bcn, 23/03/2020 - 10:23

I ara va i us estafen....es que sou uns cracks....

#15 Pere, TABARNIA, 23/03/2020 - 10:06

A que no sabéis que autonomia hizo más recortes en sanidad ?????