Publicitat
Societat · 1 d'Abril de 2020. 19:18h.

Vergés diu que només rebutgen les tendes de l'Exèrcit per "criteris tècnics"

La consellera assegura que la divisió en panells és "més còmode" pel personal

La consellera de Salut Alba Vergés ha manifestat que només rebutgen les tendes que l'Exèrcit espanyol tenia previst instal·lar a l'interior del pavelló que acollirà l'hospital de campanya de Sabadell per "criteris tècnics". La cap del departament ha descartat que s'hagi paralitzat el muntatge de la instal·lació i ha argumentat que la divisió en panells que reclamen és "més fàcil per la neteja i còmode" per professionals sanitaris i pacients.

Vergés, preguntada sobre la qüestió, ha assegurat que "no hem paralitzat la construcció". "Simplement hi havia unes tendes previstes que eren de l'Exèrcit per posar a dins d'aquest pavelló, que, per criteris tècnics, s'ha considerat que no era la mesura més adequada i que opten per l'opció que s'ha optat en els pavellons de Barcelona, amb aquest panellatje molt més robust, fàcil per la neteja i còmode per les persones i professionals que hi han de treballar" ha indicat Vergés. "Per tant, continua en marxa la posada en marxa de l'Hospital amb aquestes condicions" ha apuntat.

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés en una entrevista a La Sexta, ha denunciat aquest dimecres que el canvi de criteri de la Generalitat podria alterar el calendari previst per a l'obertura de l'hospital, que estava previst pel dia 10.

"És un canvi de criteri de la Generalitat, no és nostre. Ells han dit que no volien que es muntés amb tendes de campanya. Nosaltres aquí no entrarem, l'única cosa que ens mou a la ciutat és que aquest hospital de campanya es necessita i cap canvi de criteri no pot endarrerir la posada en marxa d'aquest hospital de campanya, que estava prevista pel dia 10" ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 rosa, Barcelona, 02/04/2020 - 09:44

Desastre de consellera!!!!!

#11 FERRANOT, BARCELONA, 02/04/2020 - 09:42

Y yo te rechazo a ti por motivos técnicos, morales e intelectuales.

#10 Didac B., Barcelona, 02/04/2020 - 08:39

Aquesta bandarra indigne i que hauria de dimitir es una fanatica resentida que aplica el sectarisme desde el seu lloc, cobrant i malversant, per emular el regim nazi del Mengele. La desgracia que tenim d'aguantar aquesta banda de miserables que fins i tot en aquests moments llueixen vanitosament el llaçet groc. Quan això acabi que es posi a corre.

#9 JORDI, SANTA COLOMA DE GRAMENET, 02/04/2020 - 01:17

L ´ODI NO TE LIMITS. TOT PLEGAT ES IMPRENSENTABLE. SI US PLAU QUE MARXIN A CASA D ´UNA VEGADA.
L ´UNIC QUE ELS PREOCUPA ES SORTIR AMB EL LLAÇ GROC . RES MES. QUANT ODI ACUMULAT !!!!!!!! QUINA PENA !!!!!!!

#8 Ets una inútil tia! , Ññññ, 02/04/2020 - 00:19

Espero que acabi jutjat i empurat aquest personatge indigne de ser representant de la ciutadania. Vergonya!!