Publicitat
Societat · 23 de Març de 2020. 17:51h.

Vergés no sap quants menors de 50 anys hi ha afectats

Només diu que "és un virus que només afecti les persones grans"

La consellera de Salut, Alba Vergés, no ha aclarit quantes persones menors de 50 anys es troben ingressats o en estat greu per coronavirus a Catalunya. Preguntada pel periodista Marc Martínez de Rac1 sobre "quantes persones menors de 50 anys hi ha ingressades o en estat greu", la consellera s'ha limitat a afirmar que "tenim persones entre 20 i 50 anys a les diferents UCI del nostre país" i que "no és un virus que només afecti les persones grans i vulnerables".

"Jo ho vaig remarcar l'altre dia, no és un virus que només afecti les persones grans i vulnerables. És molt important aquest missatge perquè sí que tenim persones entre 20 i 50 anys a les diferents UCI del nostre país" ha manifestat Vergés.

"Són molts centres que tenen UCI, cada centre té una casuística diferent, alguns centres tenen les UCI pràcticament dedicades a persones amb Covid, altres centres combinen amb altres cures intensives d'altres patologies que no es poden deixar de fer, per tant la realitat és diversa en els centres" ha explicat la consellera, sense precisar el nombre de menors de 50 anys ingressats. "Intentem sectoritzar molt als pacients i que els centres sanitaris puguin gestionar el màxim de bé l'entrada de persones en gravetat a les unitats de cures intensives" ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Timbaler , BCN , 23/03/2020 - 20:13

Se ve claramente que esta consellera ha sido superada por los acontecimientos.No da la talla

#1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/03/2020 - 19:37

Pero ¿Esta mujer sabe algo? aparte del importe de su nómina, claro.