Publicitat
Societat · 14 d'Abril de 2020. 16:52h.

Vergés oblida les desinfeccions de l'Exèrcit

La consellera de Salut fa una "menció especial als Bombers de la Generalitat", però no diu res de la UME

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha fet aquest dimarts una "menció especial al cos de Bombers de la Generalitat" pel seu paper en les desinfeccions i formacions de personal en residències per a gent gran. La consellera, en roda de premsa, ha destacat el paper del cos de Bombers però ha evitat fer menció de la Unitat Militar d'Emergències de l'Exèrcit, que ha dut a terme desinfeccions en residencies catalanes, en infraestructures com l'Aeroport del Prat i ha participat en el muntatge de l'hospital de campanya a la Fira de Barcelona.

"Són 221 les residències que ja s'han desinfectat i aquí també vull fer una menció especial al cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, que està ajudant no només en algunes tasques de desinfecció, sinó sobretot en una tasca que és molt important i que l'està fent sobretot l'atenció primària donant aquest recolzament a les residències" ha apuntat Vergés.

La consellera de Salut ha destacat "la formació per posar-se i treure's correctament els equips de protecció individuals" que duen a terme els Bombers. "Més enllà de la primària que també ho està fent, els Bombers també ho estan fent i també ajuden a fer correctament l'aïllament dins les residències" ha indicat.

El Departament de Salut, en una nota de premsa del passat dijous 9 d'abril en la que informava que l'Hospital Temporal Vallès Salut ja estava a punt en la lluita contra el coronavirus, va relegar l'Exèrcit en l'última posició de la llista d'organismes que van participar en l'adequació de l'espai.

"Durant 10 dies s'ha treballat intensament per habilitar i adequar tots els espais i les infraestructures del nou Hospital Temporal Vallès Salut, amb la col·laboració i participació de l'Ajuntament de Sabadell, la Corporació Sanitària Parc Taulí, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'atenció primària de l'Institut Català de la Salut (ICS), l'assessoria de Falck, Metges sense Fronteres, els bombers i l'exèrcit" van escriure.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Figueras, Figueras, 15/04/2020 - 09:04

Al final, lo que digui aquest DESgovern ens ha de donar igual, tots hem vist als mitjans lo que ha fet la UME i la gestió del DESgovern.cat, per cert, moltes gràcies i felicitats per una feina ven feta! tornant al fil del tema, no hi ha res de nou en la secta fascista groga.

#13 Flanagan, Tabarnia City, 15/04/2020 - 07:44

Bombers per la republica,esos palmeros que no tienen material suficiente en su profesión pero oye que bien aplauden con las orejas a sus lideres de la secta,sarna con gusto no pica.

#12 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/04/2020 - 22:25

Se suele decir que es de bien nacidos ser agradecidos, y estos indepes no són agradecidos. Saquen sus conclusiones.

#11 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 14/04/2020 - 19:11

¿Y estos que han hecho...? un castell groc...? porque... lo que es apagar incendios... en la plaza Urquinaona no apagaron ni uno... ¿sería que los incendiarios eran de su misma secta...?

#10 pere m., sabadell, 14/04/2020 - 19:04

potser estan tan acostumats a tractar amb tontos que es pensen que tots ho som. impresentables.