Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2020. 11:18h.

Victòria ciutadana

Desallotgen els okupes d'una nau industrial de Sant Joan Despí

Victòria ciutadana

Els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Local de Sant Joan Despí han efectuat el desallotjament de la nau del carrer Gran Capità que fa setmanes havia estat ocupada de forma il·legal després de les queixes veïnals dels darrers dies, que han denunciat episodis de violència i la falta de resposta política.

El procés s'ha fet amb el permís del Jutjat Contenciós Administratiu 16 de Barcelona. Aquest desallotjament es produeix després que la pressió veïnal obligués aquest dimarts a la tarda a desallotjar un banc ocupat al municipi barceloní de Sant Joan Despí.

Les dues ocupacions han generat malestar a la localitat barcelonina, de 34.000 habitants. Alguns veïns atribueixen a aquest grup de persones un augment de la inseguretat i dels robatoris de la zona.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 A., Barcelona, 12/08/2020 - 17:54

Per un país millor, més segur i més prósper DESOKUPACIÓ EXPRESS JA I PENALITZACIÓ ALS OKUPES. Si algú vol que li ocupin la casa o l'immoble que l'estat o la gene montin un registre d'aquestes propietats com a parc d'atraccions. La resta és senzilla: viure sense escriptures, contracte de lloguer o permís exprés del propietari és delicte.

#9 Albert, BCN, 12/08/2020 - 15:24

Pobre Colau, un reves para los talleres que organiza para instruir a los okupas a ocupar viviendas... Estara rabiosa hoy.

#8 carlos, Tarragona, 12/08/2020 - 15:14

Pues a ver cuando desalojamos de los gobiernos a los políticos y partidos que permiten y legislan a favor de los okupas.

#7 Ojotuerto, Calafell.tab, 12/08/2020 - 14:47

Tabarnia se esta autoorganizando. La Catalunya profunda "Volem acullir" . Pero los sufre Tabarnia. Que los acullen en Osona, Montblanc. La Generalitat utiliza los Okupas en su genocidio y crisis humanitaria contra Tabarnia. Freedom for Tabarnia. Tabarnia is not Catalonia

#6 Quimet lo tronat, Arbucies, 12/08/2020 - 13:54

La generalitat es un govern Pro-Okupa. Amb una simple llei del parlament i se acabarien les okupacions.