Publicitat
Societat · 17 de Març de 2011. 18:36h.

Vidal-Quadras qualifica el pare Manel de "barrut"

L'acusa de seguir com a mossèn després de "finançar" l'avortament de dues adolescents

Vidal-Quadras qualifica el pare Manel de "barrut"

Vidal-Quadras, en una foto d'arxiu

L'eurodiputat del PP, Aleix Vidal-Quadras, ha dit que el pare Manel Pousa és "només un barrut", per no haver presentat la seva renúncia després d'ajudar econòmicament a què dues adolescents avortessin.

"La postura coherent i inatacable hagués estat, un cop consumada la seva transgressió d'un principi catòlic fonamental com és la sacralitat de la vida humana des del mateix instant de la seva concepció, la presentació de la seva renúncia davant el Bisbe de la seva diòcesi", ha indicat Vidal-Quadras al seu bloc.

"És la seva pretensió de continuar com si res en plena possessió i desenvolupament de les seves facultats i prerrogatives la que li degrada des de la categoria de figura tràgica esquinçada per una punyent disjuntiva axiològica a la de simple barrut", ha afegit.

Segons el dirigent popular, "el que ja no és admissible és la inconsistència de jugar a les verdes i a les madures, d'incórrer en l'heterodòxia de l'acció instal·lat a la ortodòxia de la posició. La progressia, tant la civil com la ensotanat, considera que és legítim imposar les seves pràctiques deconstructor sense sortir del si de les institucions que s'afanyen a demolir i que els altres s'han d'aguantar i riure-li les gràcies".

"Doncs no. En els àmbits normatius voluntaris s'està o no s'està i davant l'intent de prendre el pèl als altres aquest té dret a resistir-se. Si es tria estar més a prop de la terra que del cel no és legítim circular per aquí exhibint l'aval celestial per esquivar les dificultats terrestres", ha finalitzat

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 ricardo de Barcelona, barcelona, 20/04/2011 - 10:23

Siento discrepar de la mayoria de los comentarios, pero el "padre" Manel, es un escandalo para muchos.

#12 JOSEP MARIA, LA RIBERA NAVARRA, 18/03/2011 - 22:26

EN EL SUPÒSIT QUE DEU EXISTEIXI, I JESUCRIST TORNÈS A LA TERRA, TOTA AQUESTA GENT INTERECONOMIA-OPUS-VQUADRISME, HAURIA DE CÓRRER A AMAGAR-SE.
QUINA POCA HUMANITAT, QUE POC ELS IMPORTA LA GENT QUE TE PROBLEMES I NECESSITATS.
QUINA PENA

#11 Marilu, Barcelona, 18/03/2011 - 18:46

Quina inquinia demostra per la tolerància i la bonhomia. Aquest catolicisme dogmatic, prepotència que tot ho amaga. Moralistes que experts en jutjar i doblegar la llibertat de la gent... i això que som al S. XX


#10 Maria , Barcelona, 18/03/2011 - 16:05

Quina vergonya de tenir uns políticts tant oportunistes, segur què si haguessi sigut la seva filla no diria el què està dient ara.
I que est de dir de la Esglesia, són millors els capellans pederastes què el pare Manel.
No tenen dignitat de persones!!!!

#9 CCD, BCN, 18/03/2011 - 14:29

És curiós veure aquestes reaccions, o la de la jerarquia catòlica parlant immediatament d'excomunió. En especial si ho comparem amb les reaccions sobre els reconeguts pederastes. Això darrer... només és una llàstima... Hipòcrites!