Publicitat
Societat · 17 de Desembre de 2019. 18:16h.

Vigilants del Barça es queixen dels Mossos

Troben una "irresponsabilitat" que ells hagin de fer front a una possible invasió del camp

Vigilants del Barça es queixen dels Mossos

L'Associació de vigilants de seguretat ARSEPRI ha denunciat que és una "irresponsabilitat" que recaigui sobre ells tota la responsabilitat per a evitar una invasió del terreny de joc "sense estar dotats dels mitjans necessaris".

L'assessor nacional de l'Associació Espanyola de Vigilants de Seguretat ARSEPRI, Miguel Ángel López, ha trobat "irresponsable" el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, per permetre que els vigilants de seguretat privada hagin de fer front a una possible "invasió massiva" del terreny de joc sense mitjans de protecció. En una entrevista aquest dimarts a la tarda a Rac1, el portaveu ha mostrat la seva preocupació pel dispositiu i ha reclamat "mitjans de protecció" per fer front a aquest escenari.

"Temem una invasió massiva de camp i que siguem nosaltres els encarregats d'apaivagar els ànims, em sembla una irresponsabilitat per part del comissari en cap dels Mossos" ha afirmat López. "En aquest escenari, en un altre partit qualsevol ho faríem perfectament, però en aquest escenari ho veiem una irresponsabilitat" ha denunciat, recordant que hi haurà "2.000 vigilants al camp per gairebé 100.000 persones".

"Des d'ARSEPRI estem bastant preocupats davant les mesures adoptades per al clàssic. Primer perquè és un partit declarat d'alt risc, estem en risc d'alerta 4 antiterrorista i si li sumem l'amenaça de Tsunami Democràtic, ens sembla la tempesta perfecta perquè salti el conflicte i passi alguna cosa" ha alertat.

"El que més temem és que hi hagi una invasió massiva del terreny de joc. Reclamem mesures de protecció, que ens dotin de mitjans de protecció per poder-hi fer front. Preparats estem, el que ens falta són mitjans de protecció. Guants, armilles antitall, cascs i escuts de protecció" ha apuntat el portaveu.

"El problema és que no tenim mitjans de protecció, serem 2.000 vigilants al camp, hi haurà gairebé 100.000 persones i el que més ens temem és una invasió massiva, que hi pugui haver allaus, agressions, ferits i ser nosaltres la primera força d'intervenció ens sembla una irresponsabilitat" ha reiterat. "Que ens donin les mesures de protecció i estarem encantats, però sense protecció és un suïcidi posar-nos en primera línia" ha dit.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 pepe, andorra, 18/12/2019 - 11:04

pues mira q q es facil, recuerdo cuando los del Español tuvieron q poner a un monton de personas mirando todo el partido hacia la grada para evitar no se q....Esta claro q los del FCB son iguales, pero al parecer, son mas iguales q los demas, cosas de los sobornos y las infiltraciones q al parecer, es lo unico q hacen bien los separatas......

#12 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 18/12/2019 - 11:02

Están denunciando falta de EPI´s. Esto es un delito contra los trabajadores, no cumplir con la Ley de Prevención de riesgos laborales. Al final tanto los Seguridad como los Futbolistas (de los dos equipos), sólo se tienen los unos a los otros. serán defendidos por 2.000 currantes, Bravo!!! Buen Servicio !!!!! a Sanitarios, personal limpieza etc,

#11 Joan Carles, Barcelona, 18/12/2019 - 10:18

És ben clar.El "govern" separatista vol ajudar el "chumami" "democràtic"

#10 FERRANOT, BARCELONA, 18/12/2019 - 09:42

Cierto. Una irresponsabilidad. Y los responsables políticos en el palco, soliviantando los ánimos de los fanáticos. Pero, sobre todo, que a los energúmenos que provoquen disturbios que no se les toque un pelo, o llamamos a Amnistía Internacional.

#9 Menjamela Grandi, Anapurna, 18/12/2019 - 06:06

Ojalá que los txunamitas le prendan fuego al "templo de la Libertad" y tenga que ir el Bertomeu a apagarlo.

#9.1 Pepón, Bcn, 18/12/2019 - 10:29

A estas alturas todavía hay alguien que dude de que Puigdemont y el falso profeta Junqueras (por omisión) están buscando un muerto???