Societat · 14 d'Abril de 2013. 16:01h.

Vila fa de mediador per desallotjar un edifici ocupat

El conseller negocia de matinada per fer fora diverses famílies d'un immoble nou i buit

Vila fa de mediador per desallotjar un edifici ocupat

Santi Vila, en una foto d'arxiu

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha fet de mediador aquest diumenge a la matinada per desallotjar un edifici ocupat a Figueres (Alt Empordà), segons informa El Periódico. 

L'exalcalde de la ciutat, que hi viu a prop, ha estat més d'una hora mirant de convèncer algunes de les persones que, poques hores abans, havien forçat els accessos a l'immoble buit del carrer de Ponent.

Vila ha anat fins a l'edifici, que és nou, al voltant de les dues de la matinada. Tornava d'un acte i anava vestit amb americana i corbata. Acompanyat dels Mossos d'Esquadra, ha apel·lat a la responsabilitat de les persones que havien ocupat els pisos, que eren d'ètnia gitana.

El conseller no ha pogut convèncer els ocupants, tot i haver-se compromès a fer gestions amb l'Ajuntament de Figueres per resoldre la seva situació. Tanmateix, aquest diumenge al matí han desallotjat l'edifici.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 gironí, GIRONA, 14/04/2013 - 20:02

Amb els gitanos no s'hi carden pq els hi tenen por. Als que paguen o han pagat tota la vida els seus impostos com "bons cristians" els hi envien els mossos i cop de porra al cul. Fàstic de país.

#2 Perill, Cat, 14/04/2013 - 19:45

A la matinada? Edifici ocupat? De mediador? En Santi Vila? A veure si l'hauran engatillat...

#2.1 mireia, barcelona, 14/04/2013 - 23:00

però per la comarca de Figueres no és on hi ha les cases de vida alegre més grans d'europa?... jo no ho hauria dit mai, d'un noi tan, diguem-ne seriós, com en Vila.

#1 pep, manresa, 14/04/2013 - 16:36

Sí, deu ser un d'aquests centenars d'edificis que la Generalitat s'està venent per la meitat de la meitat del que als catalans ens van costar construir-los. Més el doble del doble a pagar en lloguers durant els propers 30 anys.... uns grans economistes, aquest Mas i el seu bidell de Harvard.

#1.1 laura, L'H, 14/04/2013 - 18:26

Pep ets un irresponsable. Sino ets un ignorant saps perfectament que la Generelitat està a zero. Francament penso que ni tu et creus que és culpa del govern Mas. Estem pagant tots els interessos de deutes anteriors. També els particulars i les empreses s'estan venent el seu patrimoni a baix preu

#1.2 Jordi Corroní, Barcelona, 14/04/2013 - 22:56

Laura és una gran matemàtica moderna... de la ideologia antiga. Si en els 33 anys que portem "d'autonomia", CiU ha governat durant 26 anys i el Tripartit durant 7 anys, la culpa és... "dels interessos dels deutes anteriors", efectivament, bingo.