Publicitat
Societat · 7 de Desembre de 2018. 18:30h.

Vilaweb assenyala un intendent dels Mossos

El digital identifica el cap de la Brimo amb nom, cognoms i fotografies

Vilaweb assenyala un intendent dels Mossos

Portada de Vilaweb

Vilaweb ha publicat una fotografia de l'intendent dels Antiavalots dels Mossos mentre participava aquest dijous en el dispositiu policial a Girona per la manifestació dels CDR contra els actes a favor de la Constitució. El digital, a més, identifica l'agent amb nom i cognoms i l'acusa de protagonitzar “un cas greu” de mala praxis policial.

El diari electrònic denuncia que “va participar activament en les càrregues contra els manifestants”. “La norma -afegeix- preveu que un intendent coordini el dispositiu però no hi participi sobre el terreny”, perquè “la coordinació es fa des de la sala CECOR, situada a la seu del departament”.

També explica que “fa servir una porra extensible” i que “aquestes porres són d’autodefensa i no és permès de fer-les servir en un dispositiu d’ordre públic, atès que són metàl·liques i poden fracturar ossos”. “L’intendent tampoc no porta el casc de protecció i, en algun moment de les càrregues, se situa fins i tot davant la línia d’actuació”, continua.

El digital, en una primera versió dels fets, afirmava que l'intendent en qüestió “va entrar al cos de Mossos provinent de la guàrdia civil”, però posteriorment ha suprimit la frase i es limita a informar que està “en el cos dels Mossos d'Esquadra des del 1998”.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#40 Sergi , Barcelona, 08/12/2018 - 17:50

Vilaweb com a grans xupopters de subvencions i de viure a base de xuclar calers publics te una credibilitat 0,00 o -1. Es un altre de les moltes mamandurries "patrioticas" que saquejen l'erari public.

#27 Patumeiro, sant Patumet, 08/12/2018 - 15:43

Q bien vienen las subvenciones... Espero q cuando se vuelva a aplicar el 155 os dejen a todos los del "regim" sin un chavo, pues sois vosotros los principales culpables de insuflar el veneno en el pais.

#26 botifler1914, Watermelon, 08/12/2018 - 15:12

Solo falta que también se haga pública la dirección de Partal. A mucha gente puede serle útil.

#25 Barretina a rosca, Black hole, 08/12/2018 - 13:21

Así quieren que nos enamoremos de "su república", de la "seva" TV3%, de "el carrer serà sempre nostre", etc

!Con estos "republicanos" ni a comprar el pan a la fleca de debajo de casa¡

#24 OtgerCataló, BCN, 08/12/2018 - 12:36

Estos de Vilaweb son unos poca penas. Piden que se cumpla la "norma" de que el intendente dirija el operativo des de un despacho. Pregunto que norma permite lanzar objetos a la policía? O cortar vías de ferrocarril y autopistas? Y donde esta escrito que un policía no pueda usar un elemento de defensa para defenderse?