Publicitat
Societat · 25 de Febrer de 2020. 17:30h.

Vint-i-cinc persones en aïllament domiciliari

Salut admet que “hi ha més persones investigades”

Vint-i-cinc persones en aïllament domiciliari

Joan Guix

El Departament de Salut ha informat que vint-i-cinc persones es troben en aïllament domiciliari o hospitalari després d’identificar tots els ciutadans que van estar en contacte amb la veïna de Barcelona que ha donat positiu en coronavirus. El secretari de Salut Pública, Joan Guix, ha explicat que hauran d’estar unes dues setmanes i que es contactarà amb elles un parell de vegades al dia per controlar que no desenvolupin símptomes.

“Els contactes que ha fet aquesta persona són persones sanes i estaran en aïllament domiciliari durant uns 14 dies”, ha detallat Guix en roda de premsa. El secretari de Salut ha afegit que actualment “fem aquest seguiment i identificacions perquè estem parlant d’un nou virus identificat fa un mes”. També ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat quan ha assegurat que el virus “no té una alta gravetat”.

D’altra banda, el número dos del Departament de Salut ha admès que “hi ha més persones investigades” per un possible contagi del coronavirus, tot i que no ha volgut entrar en detalls. Guix ha confirmat que aquest dimarts al matí “s’estaven investigant 11 possibles casos a l'Hospital Clínic”, dels quals deu han resultat negatius.

A més, ha assenyalat que el Departament està esperant els resultats d’altres vuit casos que s’estan estudiant, però que s’ha decidit no facilitar xifres fins que hi hagi confirmació o desmentit de la infecció.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Neferu, Barcelona, 26/02/2020 - 11:48

Por el bien de todos, Sr. Guix, espero que no tenga que tragarse el sapo de sus palabras cuando dijo que "un escenario como el de Italia es poco factible en Catalunya" . Hay que ser más cauto con lo que se dice, más humilde, y más sensato, pues los virus no saben de "diferencias identitarias". A donde ven a un posible huésped allí que se mete

#13 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , a A CATALUNYA LOS EMFERMOS DEL CORONAVIRUS ENTRARAN POR EL PRAT I NO HAY CONTROL SANITARIO PARA PA, 25/02/2020 - 23:38

ELS QUE ANIREU A PERPINYÀ el Dissabte Lo que hus pogui pasar sera nomes culpa bostra LA Generalitat ES FALS que u tingui TOT CONTROLAT lo del CORONAVIRUS Con diu no estan PREPARATS Con diu LA Consellera de Sanitat ¿ PER QUE NO TENIU UN CONTROL SANITARI AL AEROPORT DEL PRAT ? Es por alli un entraran emfermos del CORONAVIRUS i u sabeu .

#12 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 25/02/2020 - 22:43

a mi grinyola, a parte que no me creo nada de nada, venga de quien venga.
Todos son verdades a medias, mentiras a medias, estadísticas que se manipulan a gusto...

#11 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 25/02/2020 - 22:42

que somos superiores, que Colón era otro catalán de renombre (nada que ver con la canción de los Hermanos Pinzones), que juntos lo superaremos, que somos imparables, que no sucederá nada de nada, porque como palmen entonces tan controlado no lo tenemos.
A el Govern de part dels post-millors, se les va de las manos, como el prucés.
Tot plegat per

#10 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 25/02/2020 - 22:40

¿Fake news? ¿Fuck news? No grave no es pero se anula el MWC.
Nos toman por idiotas, todos los gobiernos, del color que sean.
Dicen que han aislado las 25 personas que han estado en contacto con la portadora del coronavirus ¿Cómo sabemos que esas 25 personas son el 80% como los que quieren votar, de las que han estado en contacto?
No vengáis con