Publicitat
Societat · 2 d'Agost de 2019. 17:19h.

Violència a favor dels manters contra Pimec

Pintades i martellades contra la patronal de la petita i mitjana empresa

Violència a favor dels manters contra Pimec

La seu de la patronal Pimec ha aparegut aquest divendres amb desperfectes als vidres per cops de martell i pintades amb els missatges "Més manters, menys policia" i "Solidaritat amb els manters". També han pintat a l'entrada el símbol anarquista.

La patronal de la petita i mitjana empresa ha "rebutjat totalment" l'acte vandàlic en un comunicat i ha lamentat els fets. "Aquesta matinada uns encaputxats han atacat la seu de PIMEC amb pintades a la façana i cops de martell als vidres de l'entrada. La patronal ha rebutjat totalment aquests actes vandàlics i lamenta que se l'hagi atacat de forma tan violenta" han manifestat des de la patronal.

"PIMEC sempre ha defensat la venda legal vetllant pels interessos del sector del comerç i lamenta que s'intenti vincular l'entitat amb un col·lectiu concret, ja que la patronal és una entitat compromesa amb la integració i que defensa els interessos econòmics de tots els seus socis" han apuntat.

El secretari general de Pimec, Antoni Cañete, ha escrit al seu compte de twitter que "rebutgem totalment i frontalment qualsevol classe de manifestació o agressió com aquesta que hem patit, i continuarem al costat i defensant la venda legal del comerç que paga impostos", adjuntant dues imatges de l'atac en el missatge.

61536-fotoadins.jpg

L'acte vandàlic també ha estat condemnat pel primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, que ha afirmat que "la violència mai serà el camí per aconseguir res" al seu compte de twitter. "La nostra més ferma condemna davant aquest atac vandàlic contra la seu de Pimec. La violència mai serà el camí per aconseguir res. Ajuntament de Barcelona ens posem a la vostra disposició per tot allò que sigui necessari" ha escrit.

La portaveu del grup municipal de JxCat a Barcelona, Elsa Artadi, també ha condemnat els fets a través de la xarxa social. "Tot el suport a Pimec. Avui s'han trobat les portes de la seva seu amb pintades i impactes. Condemnem tot acte de violència. Mai és la solució. El govern municipal ha d'emprendre accions per evitar aquestes situacions" ha escrit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Canatenc, Canet de Mar, 03/08/2019 - 07:51

A veure, si els pares/mares d'aquesta colla es queden sense feina, també cridaran menys policia més manters? s'ha de ser inconscient i ruc per manifestar-se en contra d'una patronal que al final sols representa alguns empresaris i sectors. A pica pedra els posava a tots perquè se'ls hi pases la tontería!

#2 Reurell, Barcelona, 02/08/2019 - 20:06

Catalunya está en una absoluta anarquia.

#2.1 Canatenc, Canet de Mar, 03/08/2019 - 07:53

Catalunya i molts altres llocs esta plena de persones que no tenen n'hi idea del que es la cultura de l'esforç, estem donant ales a una colla d'anti sistema vivint del sistema que no porta res de bo, sols porta aquestes tonteries que al final serán importants

#1 sid, bcn, 02/08/2019 - 19:17

l'anarquisme a favor de la explotació laboral i el capitalisme ultra salvatge del top manta