Publicitat
Societat · 16 d'Agost de 2015. 16:53h.

Violència a Salou contra turistes

Senegalesos van agredir persones que els hi van retreure la seva actitud

Violència a Salou contra turistes

Una imatge dels aldarulls a Salou

Un petit grup de senegalesos va agredir uns turistes a Salou durant els aldarulls del passat dimarts que van començar després de la mort d’un manter senegalès que es va precipitar pel balcó del seu domicili.

Els fets van tenir lloc a la via del tren de la localitat del Tarragonès que estava tallada amb diversos contenidors i objectes que impedien la circulació ferroviària.

En un vídeo difós per Facebook per part d’un ciutadà que va gravar aquests incidents es pot veure com un parell de turistes que increpen als senegalesos per la seva actitud són agredits per part d’una de les persones que estava a la protesta.

En les imatges es pot apreciar com aquests turistes han de fugir corrent per evitar rebre els cops de puny per part d’un senegalès que els empaita pel carrer.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#27 egarense, Terrassa, 17/08/2015 - 12:21

Dice la Colau que el problema no es policial , pues si no es policial que venga Dios y lo vea , mientras no se cierren los grandes almacenes que abastecen DE MATERIAL ILEGAL a estos manteros no se soluciona el problema de raiz Y ESTO ES CON ACCIONES POLICIALES Y JUDICIALES SEÑORA COLAU

#25 Marc, Bcn, 17/08/2015 - 07:49

Que els nostres fills i néts ens perdonin per haver omplert la nostra nació d'aquests infrahumans. CiU, ERC, ICV, PP, PSOE... TOTS CÒMPLICES, PROMOTORS I CULPABLES.
EUROPA DESPERTA!!!

#24 Santi, Mataró., 17/08/2015 - 00:09

Si interior de la Generalitat no te collons per aplicar la llei i fer anar a la policía per protegir a ciutadans de bé que pagan els seus impostos i els turistes que deixen divises pel bé de tots, que torni la Guardia Civil o la Policía Nacional. Quina vergonya de Generalitat en tenim !!.

#23 Susy, Barcelona, 16/08/2015 - 23:22

Se tiene que votar a pxc es la solución, esto no acabará si no se vota a un partido que mire por los intereses de los catalanes, ya basta de tanta tontería.

#22 Captain Catalunya, Multicultiland, 16/08/2015 - 22:20

Catalonia Yes¡

So tolerant.