Publicitat
Societat · 25 de Setembre de 2021. 10:52h.

Violència gratuïta

Un grup de joves destrossen els vidres d'un edifici i cremen vehicles

Un grup de joves ha destrossat aquesta matinada els vidres de la façana d'un edifici a Barcelona. Es tracta d'un dels múltiples incidents que es va poder viure durant aquesta nit a la capital catalana durant les festes de la Mercè.

A més, alguns assistents també van cremar un cotxe. El macrobotellot de la Plaça Espanya va desencadenar en una batalla campal amb múltiples ferits entre els assistents.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#11 Capit@n España, Purgandus populus!!, 26/09/2021 - 19:41

Los pelo-broccoli que destrozan los cristales son el tipo de "catalans" que les gustan a ERC y Colau. Perfectament integrats. Nada mas que dessir.

#10 manu, DIJON FRANCE, 25/09/2021 - 21:14

Un gobierno como el de Cataluña que siembra el odio, el racismo, la homofobia, la impunidad para los delincuentes,Falta de respeto a las fuerzas del orden ,En la vida, se cosecha lo que se siembra y la factura será para siempre los mismo que se levanta a las 5 de la mañana para trabajar ( bienvenida al independentismo y su miseria e inseguridad)

#9 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 25/09/2021 - 13:55

¡¡Víctimas de la pandemia y del estado opresor!!
Apreteu!!
Apreteu!!
Si estirem tots aixó caurà, segur que tomba , tomba , tomba , ben corcada deu ser ja.
Estamos viviendo en primera persona el inicio de la decadencia de un “petit país “ ,hasta no hace mucho ,envidia del resto de España. Reflexionemos.

#8 C, Vilassar de Mar, 25/09/2021 - 13:03

De conflicte polític en conflicte polític Catalunya és un cadàver. Hem tingut durant 10 anys el polítics més mediocres i estúpids que s'han pogut trobar. Gent histèrica i infantilitzada que només han après a ascendir dins de partits polítics, sense cap més mèrit. I el futur és pitjor. Són tots molt joves. Encara els hi queden 20 anys a t

#7 Fernando, Mataró, 25/09/2021 - 12:24

Supongo que les concederán la Cruz de Sant Jordi, ¿no? Siempre podrán justificarlo diciendo que se manifestaban por la detención de Puchmelón y no por una litrona. Total, ya estamos acostumbrados a la manipulación histórica, como cada 11 de Septiembre.