Publicitat
Societat · 25 de Febrer de 2021. 18:43h.

Violència organitzada

Els manifestants tenen cadascú "una tasca assignada"

Violència organitzada

Un agent de la unitat Arro dels Mossos d'Esquadra, que ha estat aquesta setmana a la primera línia dels disturbis a Barcelona durant les protestes a favor de Pablo Hasel, ha explicat en una entrevista a TVE que "cada un dels violents tenia una tasca assignada".

El mosso ha destacat que algunes d'aquestes feines són "arrencar retrovisors, baixar la reixa de defensa el vidre del davant, intentar clavar un senyal de trànsit que prèviament havien arrencat". "Actuem quan l'ordre públic està totalment perdut", ha defensat.

"El que fan contra la policia, el que fan contra els comerciants, contra els veïns, que volen descansar tranquil·lament a casa seva, també és violència" ha remarcat i ha demanat "més presència dels polítics en els mitjans defensant la nostra feina".

L'agent, que ha mantingut l'anonimat per qüestions de seguretat, manifesta que "tant de bo les persones que realitzen llançaments o que tenen actituds violentes paressin amb els avisos i no tinguéssim la necessitat de fer una càrrega policial".

Sobre l'encapsulament que hi va haver dissabte passat a Gran de Gràcia, el membre dels Arro explica que "es porta a terme quan es detecten persones violentes dins del grup". "L'única manera és encapsular d'aquesta forma per poder procedir a la seva detenció", ha afegit.

Finalment, el mosso ha parlat sobre la manifestant que va perdre l'ull en una d'aquestes protestes i ha admès que "és una cosa molt desagradable", però ha apuntat que "cal demostrar que realment hagi estat un projectil de foam".

38652-mosso.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 26/02/2021 - 01:55

President, Vicepresident, Consellers, comisionistes, raholos i partals, tertulians..

#4 Marcial, Santa Coloma, 25/02/2021 - 21:12

Y si se organizaran para buscar trabajo o montar un negocio.

#4.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 26/02/2021 - 07:48

Calla, calla, no mientes a la bicha, que les va a salir un sarpullido.

#3 Rasca, Castelldefels , 25/02/2021 - 20:38

El que no quiera polvo que no vaya a la era sea mayor o menor...Mi solidaridad con los ARRO y palo viene palo va A POR ELLOS-AS

#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 25/02/2021 - 20:14

Está claro: los CDPH (Comités para la Defensa de Pablo Hasel) funcionan igual que los CDR.

#1 motxo, Girona, 25/02/2021 - 20:12

Los políticos de turno consienten a los violentos y posiblemente los animan (apreteu, apreteu). En estas condiciones las fuerzas del orden con que ánimos se pueden ponen a defender a los ciudadanos.