Publicitat
Societat · 6 d'Agost de 2020. 20:56h.

Virus descontrolat a Sabadell

Cribatges massius per tallar "la cadena de transmissió"

Virus descontrolat a Sabadell

Tres àrees sanitàries mòbils per a la recollida de mostres PCR s'han posat en marxa aquest dijous a Sabadell i Ripollet per "trobar portadors i tallar la cadena de transmissió" de la Covid-19 després de l'augment de casos registrat en els darrers dies. El cribratge massiu durarà tres dies i es recolliran mostres a pacients asimptomàtics.

Desenes de veïns de Sabadell han fet cua des de bon matí per sotmetre's a les proves i saber si eren positius del patogen. Fins al migdia, a Sabadell s'han realitzat 320 proves (180, a l'espai de la plaça Picasso, i 140 al de la plaça Termes). A Ripollet, s'han fet 384 proves, tant a través de l'espai sanitari mòbil instal·lat avui com amb l'estratègia porta a porta que es va començar ahir.

Demà s'instal·laran noves àrees sanitàries mòbils per a la recollida de mostres per fer PCR a la ciutat de Terrassa. El Departament de Salut calcula que amb aquests dispositius es podran realitzar a les tres localitats unes 9.000 proves PCR.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jvcs, Barcelona, 07/08/2020 - 12:29

Ahora prpaganda , los coles van a tener una enfermera....Virtual telematica ,es decir en emergencia llame y ....silenci.Como los caps
Todo virtual sin control de atención telef ..llame y silenci .Se han cargado todo y ahora van a por los vivos ,Cese y dimisión del desvovern inutiles y sinverguenzas !

#2 Joan, Bcn, 07/08/2020 - 10:28

Tallar la cadena la poden tallar , però si busquen l'origen , han d'anar als escorxadors i el tractament de fruites. On ha estat sempre.
Ah , això no, que són indepes de socarrel.

#1 Neferu, Barcelona, 07/08/2020 - 08:14

Sí, virus descontrolat y qué hace el MHP Torra? Exigir al gobierno fecha de un referéndum, amnistía de los presos y la vuelta de los "exiliados" Estas son las únicas cosas que a Torra le preocupa en estos momentos,¡¡A la hora de votar, juro que lo recordaré!!!