Publicitat
Societat · 14 de Novembre de 2019. 18:52h.

Visita a la Girona espanyola

Vila-roja, el barri que dedica una avinguda al 155

La ciutat de Girona és un dels feus de l'independentisme català, una localitat on els partits sobiranistes tenen un gran pes electoral i on es poden veure multitud d'estelades i llaços grocs en molts balcons. Hi ha un barri, però, on els seus habitants reivindiquen la seva espanyolitat enmig d'aquest ambient independentista. Vila-roja és un barri que reivindica la seva espanyolitat desacomplexadament, on les banderes espanyoles i pancartes a favor de la unitat d'Espanya pengen dels balcons com passa en moltes ciutats espanyoles d'ençà del procés.

Vila-roja és una entitat de població de la ciutat de Girona on actualment viuen un miler de persones, la majoria fills de la immigració procedent d'altres zones d'Espanya. A l'entrada del barri, una pancarta dóna la benvinguda a la gent sota el lema "Bienvenidos a España". Un mur pintat amb una enorme bandera espanyola decora el barri en l'anomenada "Avenida del 155", on també penja una pancarta on es pot llegir "España ama Cataluña" sobre el fons d'una bandera catalana i espanyola.

Els habitants de Vila-roja es mostren orgullosos de ser catalans i espanyols i asseguren que cap independentista entra a treure banderes espanyoles. En el barri, que se situa en una carena sobre el riu Onyar, dins la part gironina de les Gavarres, no hi ha cap llaç groc ni missatge polític que no sigui per defensar l'espanyolitat de l'indret.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#17 Casiperono, Girona, 15/11/2019 - 20:39

Este es el barrio de la Droga. Te ven con mala cara y te apuñalan ahí. Lo digo con conocimiento de causa.

#16 Íñigo, Palma, 15/11/2019 - 17:51

Pobres catalanes independentistas tener que aguantar a esta panda de fascistas opresores y colonos españolistas que les echa de sus ciudades y que les oprime.Qu vengan los cascos de la ONU para proteger a el pueblo elegido. Hay que echar a los malvados seres con tara en el ADN que hablan la lengua de las bestias. Crisis humanitaria, help please!

#15 Un musclu, Bcn, 15/11/2019 - 13:58

Vaya cachondos.....

#12 Gironí, Girona, 15/11/2019 - 09:48

Aquest barri es com un gra al cúl per la madrenas.

#11 Flanagan, Tabarnia City, 15/11/2019 - 09:24

La Madrenas tiene que espumar de lo lindo,seguim.