Publicitat
Societat · 5 d'Abril de 2022. 08:39h.

Visita del Rei a Barcelona sense protestes indepes

Felip VI rep aplaudiments al Port Olímpic

Visita del Rei a Barcelona sense protestes indepes

El Rei Felip VI va visitar ahir Barcelona sense que es produís cap protesta per la seva presència a la capital catalana per visitar el saló Alimentaria, situat al recinte firal de l'Hospitalet, i al Port Olímpic, on va rebre aplaudiments i crits de "Viva el Rey". Ni rastre de protestes d'entitats independentistes com l'ANC.

Felip VI va arribar a Barcelona per inaugurar la fira Alimentaria&Hostelco, però no el van rebre ni el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ni l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Tot i això, tots dos el van esperar dins del recinte, es van saludar i es van fotografiar, fet que abans solien evitar.

A la tarda, va visitar el Port Olímpic per conèixer de prop el pla de transformació de l'espai per part del consistori. El monarca va estar gairebé una hora acompanyat pel ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas; de la delegada del Govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay, i dels tinents d'alcalde de Barcelona Jaume Collboni i Janet Sanz i el regidor David Escudé, entre d'altres.

Felip VI va tancar la jornada amb un reconeixement al paper de la societat civil. Al palauet Albéniz va rebre els membres de la junta de govern del Cercle del Liceu, encapçalada pel seu president Francisco Gaudier i el seu vicepresident Javier Godó, comte de Godó, a qui va agrair la tasca de l'entitat al llarg de més d'un segle i mig, en suport de les arts i la música.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 05/04/2022 - 16:07

El Rey passejant per Barcelona sense protesta es un simptoma que el panorama polític català ha millorat.

#12 Forco de la Meridiana, Barna, 05/04/2022 - 14:52

Es que los pastores están ahora en una guerra entre ellos y el ganado no ja recibido órdenes de molestar, por eso no hay protestas...

#11 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 05/04/2022 - 14:32

Ni tan sols la senyora Rahola hi ha anat a foragitarlo ?

#10 natxete bcn, bcn, 05/04/2022 - 11:54

como tiene que ser. Un rey viaja por su país. No hay que darle más vueltas.

#9 Cuanta categoría tendría el..., Murcia, 05/04/2022 - 11:21

..el Liceu si a una de sus operas asistiera la reina Sofía. Y ya no degamos el Palau que para eso es "palau". Pero bueno, chico, le ha dado por ser catetos que en eso nos ganan un montón.