Publicitat
Societat · 27 d'Abril de 2013. 10:56h.

"Viva la Feria de Abril!"

Ortega i Trias, als andalusos: "junts som imbatibles"

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, van assistir a la Feria de Abril catalana, on van llançar un missatge de "germanor" entre "el poble català i l'andalús", atès que "junts som imbatibles".

Els dos polítics de CDC van estar acompanyats en tot moment pel president de la FECAC, García-Prieto. També hi va assistir l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol. La presència de polítics, però, no va estar acompanyada de la resposta de la gent, ja que la crisi i sobretot el mal temps, van provocar que la majoria de casetes restessin buides.

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha destacat en el seu discurs, "la germanor entre les cultures andalusa i catalana, que caminen plegats". En aquest sentit va instar a "reforçar els vincles d'afecte, de germanor i de solidaritat" entre totes dues cultures.

Per la seva banda, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va recordar que "la força està en la gent". "Des de l'orgull del que som, de pertànyer a Catalunya, junts som imbatibles. Si som un sol poble, som imbatibles", va sentenciar.

Trias, Ortega, García-Prieto i Albiol
Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#43 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 29/04/2013 - 10:59

GRACIAS A LA FERIA DE ABRIL DE BARCELONA Tinin PLUJA Tot el cap de Setmana . Fa molta falta el aigua i sempre arriba cuan més falta fa que arribi ja ja . Que macu es mirar cuan Prou he aquesta vegada encara es molt maca la PLUJA . Els que embruten Catalunya no poden sortir je

#42 angel, andalucia is not ECSpain, 28/04/2013 - 18:50

Oléeeeeee, Andalucia no es ECSpaÑa.

#41 El azote de los necios, Barcelona, España, 28/04/2013 - 17:37

Después de décadas de insultos y discriminación contra los andaluces, ahora que necesitan sus votos para traicionar al resto de españoles y fragmentar España, ahora buen rollito y junts som imbatibles...el nacionalismo catalán demuestra que es una auténtica basura,una ideología amoral, una falacia.

#40 JosepPages(Cardedeu , valles oriental , 28/04/2013 - 14:20

Cal mirar molt bé com pateixTRIAS , NAVARRO JUNQUERAS . CAMACHO ARTUR MAS Tots ban a disfrutar a LA FERIA DE ABRIL DE BARCELONA i tot gratis per els he com son els que posen els DINERS PUBLICS Nostres he Mireu lo que pateixen els politics per ELS ATURATS i els que perden el PIS

#39 Ele la grasia, Barcelona, 28/04/2013 - 14:02

No quedamos en que eramos "Xarnegos".Repita conmigo Sr.Trias "xagggggnegos".