Publicitat

Proposen assaltar “per la força” Generalitat i Parlament

Volen morts?

L'organització independentista Bandera Negra ha proposat entrar “per la força” a les institucions catalanes el proper 21 de desembre, coincidint amb la vaga general convocada en contra de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona. Afirmen que les accions es mantindran “indefinidament fins fer efectiva la República”.

Bandera Negra avisa que hi ha 3.000 persones disposades a la violència per proclamar la independència. “Demanarem que s'aixequi la suspensió de la República i es faci efectiva, ho farem de forma pacífica, si no se'ns fa cas, assaltarem el Parlament i el Palau de la Generalitat”, asseguren en un comunicat.

L'organització independentista adverteix que “pot haver violència”, perquè “trencarem el cordó” policial que protegiran les institucions catalanes i “arribarem dins per la força”. “No vingueu amb les tonteries de que som gent de pau i bla bla bla, que no serveix de res”, afirma Bandera Negra, alhora que destaca que “totes les revolucions s'han fet des del carrer”.

El grup demana a les persones que hi participin “no portar cap identificació a sobre, portar passamuntanyes o alguna peça de roba al cap perquè no se'l pugui identificar”. Bandera Negra conclou el seu comunicat amb un “llibertat o mort”, després de denunciar que Catalunya és un poble “oprimit durant massa temps”.

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#58 Fierecita, montgat, 10/12/2018 - 23:38

¿Quieren muertos?
Jo! que pregunta mas tonta, lo vienen pidiendo desde el 1 a Cero ¿no te has enterado todavía Xavier? si un día los hay será porque se lo han ganado a pulso.

#57 Tom, Barcelona, 10/12/2018 - 16:28

A que espera el Estado para actuar????.a los hechos dicen. Que significa exactamente, a que pongan una bomba???? Cuando lo hagan que no se sorprendan si la gente normal se subleva y haya violencias.

#57.1 Purria de Tabarnia, Bcn, 10/12/2018 - 17:13

Jerry bien?

#56 Apocalipsis zombie, Zombieland, 10/12/2018 - 13:42

Y a todo esto Torrent reivindicando la falda escocesa. Me preocupa un inevitable desabastecimiento de palomitas en los supermercados.

#55 botifler1914, Sinitaca, 10/12/2018 - 11:19

Mientras la violencia la ejercan dentro de los edificios que quieren tomar....

#53 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 10/12/2018 - 10:34

Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu - Apreteu