Publicitat

Eva Trias, comerciant de Girona: "Fa temps que ho estan buscant"

"Volen morts"

La gerent del càmping Illa Mateua de l'Escala, Eva Trias, que va patir amenaces després d'haver allotjat policies i guàrdies civils per l'1-O, ha afirmat que els aldarulls dels darrers dies busquen "morts i sang als carrers per poder dir que no hi ha llibertat".

Trias, que va anar de número dos a les llistes del PP per Girona i ha concedit aquest dissabte una entrevista a e-notícies, també ha explicat que "els violents s'han professionalitzat" i que "utilitzen diferents estratègies".

"Volen morts i sang als carrers per poder dir que no se'ls deixa i que no hi ha llibertat, estan en això. S'han professionalitzat millor, m'han explicat algunes de les estratègies que fan servir i és greu" ha alertat Trias, que ha manifestat que "el Govern ha d'estar allí".

"Volen literalment cremar els Mossos, el seu afany és fer mal i matar-los" ha assegurat, explicant que "parlava amb policies i em deien: no saps la impotència quan et tiren coses". "Sembla que necessiten aquests morts i sang que alguns fa temps que estan demanant" ha dit durant l'entrevista.

La comerciant de Girona ha lamentat que els incidents dels darrers dies embruten la imatge i poden afectar l'economia i el turisme a la Costa Brava. Eva Trias també ha explicat que els Mossos "estan lligats" i s'ha mostrat partidària d'identificar als responsables dels aldarulls per tal que paguin les destrosses. "Per una mare, si el seu fill surt amb una motxilla, hauria de saber-ho" ha apuntat.

"Haurien de pagar les conseqüències. Al nord, quan cremaven autobusos es va frenar bastant el tema" ha explicat, fent referència a la kale borroka del País Basc. Trias, a més, ha assegurat que "encara no hem tocat fons" i que possiblement arribarà amb la formació del nou govern. "Encara es pot anar a pitjor, encara poden passar més coses, la realitat supera la ficció" ha dit.

Així i tot, l'empresària s'ha mostrat optimista a la llarga i ha afirmat que el context polític actual "té solució". "Ha de tenir solució, per això estic lluitant i apretant" ha explicat. "Ha de passar" ha reblat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#16 Llaç Groc, Cat, 22/02/2021 - 09:34

Va voler passar a la política amb el PP , però no va sortir , haurà de continuar allotjant piolins

#16.1 Diem-ho tot, Gironès monamour, 22/02/2021 - 10:06

Tu no tens ni p...idea de pencar o obrir cada dia un negoci, cap de suro!

#15 Ojotuerto, Calafell.TAB, 22/02/2021 - 09:25

"Morts de proximitat". Made in Catalonia. Igual quieren un "Mosso Mort". Es un Xarnego un "Mort de proximitat"??. Los encerrados en el Palau de la Música se imaginaron que podían ser "Morts del Prusses o Morts per Hasel"?? Un "Mort politic" electoralment puc ser-hi un Zombi politic?. Catalunya Morta cal fer un cant i fer-ho himne .

#14 Oriol, BCN, 21/02/2021 - 20:14

Bé, va allotjar policies que anaven a apallissar iaies de vuitanta anys. Potser no és ningú per criticar els altres... no, abans que em foteu tota la sèrie de tòpics de sempre, el Hasél em sembla un pallasso i els que fan els aldarulls són uns panolis que no saben ni per què hi són. Però, nois, us ho heu guanyat...

#14.1 Ojotuerto, Calafell.TAB, 22/02/2021 - 09:38

Como decía Girauta """ el prusses es de los canallas para los idiotas, donde los canallas son un poco idiotas y los idiotas bastante canallas """" mientras todos sigan cobrando..... El caso es que dejen de cobrar...

#13 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/02/2021 - 21:44

A qui beneficia aixo ?

Mes que al Cesar i la Sibila de Galapagar que tambe fonamentalment al Neron de Waterloo. El mes que ve s´ha de votar al Parlament Europeu l´aixecament de la seva inmunitat i posteriorment decidir a Belgica la seva extradicio

Li conve construir l´ imatge d´una España anclada en el franquisme on els drets i les llibertats

#13.1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/02/2021 - 22:35

El diguem escas zel mostrat pels Mossos per reprimir amb la contundencia necesaria al desfermat vandalisme decidida per una cupula politica obertament alineada amb l´inciendari pertorbat de Waterloo podria tenir alguna cosa a veure amb tan inaudit tancredisme policial ?

La seva acreditada habilitat per fer pasar bou per professionalitat tantes

#13.2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/02/2021 - 01:27

El diguem escas zel mostrat pels Mossos per reprimir amb la contudencia necesaria al desfermat vandalisme i barbarie decidit per una cupula politica obertament alineada amb l´incendiari petorbart de Waterloo podria tenir alguna cosa a verue amb tan inaudit tancredisme policial ?

La seva acreditada habilitat per fer pasar bou per excelencia pr

#12 Hector, Barna, 20/02/2021 - 21:13

LEY Y ORDEN sólo VOX puede arreglar toda esta sin razón