Societat · 17 de Setembre de 2022. 18:51h.

Vox atribueix la inseguretat ciutadana a la "immigració il·legal"

Ignacio Garriga: "el 80% de joves reclusos són estrangers"

Vox atribueix la inseguretat ciutadana a la "immigració il·legal"

El president de Vox al Parlament, Ignacio Garriga, ha denunciat que "el 80% dels joves reclusos a Catalunya són estrangers". “Si expulsem a la immigració il·legal dels nostres carrers tancarem presons” perquè, segons ell, "les dades són irrefutables".

Garriga, que ha clausurat la jornada de candidatures municipals de Barcelona, ha vinculat el "greu problema d'inseguretat" a les "polítiques suïcides i buenistas del govern autonòmic". També ha volgut mostrar la seva preocupació per la islamització d'alguns barris de Catalunya, “un dramàtic fenomen que els uns i els altres, polítics i mitjans de comunicació, s'obstinen a ocultar és avui innegable”.

Ignacio Garriga, d'altra banda, ha acusat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, de “passar per sobre de la voluntat dels pares que volen escolaritzar als seus fills en castellà, que és la llengua de la nostra nació”.

"El separatisme -ha dit- porta anys imposant el català com a única llengua vehicular amb l'única fi d'assenyalar i criminalitzar a tot aquell que parli espanyol”. “Demà sortirem al carrer per a exigir que es compleixin les sentències judicials i els nostres drets”, ha afirmat ressaltant que “estem amb les famílies, amb aquests herois que han decidit plantar cara”, ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#7 Retranca Osonenca, Usoneee !!!!, 18/09/2022 - 12:55

Fotal-s'hi canyeee, Fray Escoba, que tenim tota la Plana pleneee de fills d'Ali-Babàaa. Que Vic sembleeee ja Lo Caireeee. I areee!!!

#6 Més greu que no sembla, Barna, 18/09/2022 - 09:51

La societat occidental es troba actualment a les mans de quatre oligarques molt poderosos que utilitzen els governs malanomenats democràtics per omplir occident i especialment Europa de gent d'altres mentalitats i religions que no son precisament afectes a la democràcia. Tanmateix adoctrinen el jovent per quan toqui votin els mateixos. KAPUTT.

#5 Ganxet, Reus, 18/09/2022 - 01:19

I fa uns quants anys, la gran majoria de reclusos de Catalunya provenien de la resta de l'estat.

#5.1 T'ho explico, Chez Titole, 18/09/2022 - 10:12

Això era quan els catalans volíen treballar, actualment volem ser funcionaris o subvencionats.

#5.2 Ganxet, Reus, 18/09/2022 - 15:01

T'ho explico, tens bona part de raó en el que dius però no sé què té a veure amb la relació entre moviments migratoris i delinqüència.

#5.3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 18/09/2022 - 17:46

Te lo podría comprar hasta cierto punto, pero comparemos la naturaleza de los delitos y veremos que no tienen nada que ver. Ahora han crecido de sobremanera los homicidios (o tentativas), violaciones (especialmente grupales), apuñalamientos, y delitos violentos en general. Nada que ver con lo que pasaba hacer 30 o 40 años.

#5.4 pepe, Andorra, 19/09/2022 - 13:15

ok, estimado ganxet, pero la naturaleza de tu comentario es claramente tergiversadora y pretende ir por otros derroteros q no veo q pintan aqui. Esta claro q no te has mirado la ultima memoria de la fiscalia ni los numeros de las prisiones en Barcelona, Lerida, Gerona y Tarragona sobre personas españolas y extranjeras y naturaleza de los delitos.

#5.5 pepe, Andorra, 19/09/2022 - 13:18

Y por supuesto, tampoco se ha mirado el pq la policia no se pasa por segun q calles con alto indice de trafico de drogas. Calles donde curiosamente, los q no comen jamon, son aplastante mayoria, como en Salt o Badalona. Anda, Ganxet, convive unas semanas en un ambiente asi y ya veras. Cosa q no pasaba con los del resto de España hace decadas.,

#4 Yomismo, Sevilla, 17/09/2022 - 23:34

Hay ilegales de Hispanoamérica que trabajan cuidando ancianitos y cosas similares esperando el arraigo y no dan problemas ni viven de ayudas, pero los de los narcopisos ocupados de El Raval o de Pueblo Seco o las Naves ocupadas en Badalona o el top manta o los robos en El Raval o lso que se cuelan en el metro y cercanías si crean graves problemas.

#3 Yomismo, Sevilla, 17/09/2022 - 23:28

En Dinaramarca su socialista Presidenta manda desde hace meses a los ilegales y a los delincuentes con orden de expulsión a una isla donde no pueden ni violar ni robar. Lo último que ha aprobado esta semana es mandar a todos los ilegales a Ruanda y si alguno solicita asilo tendrá que esperar en Ruanda a ver si se le aprueban o no.

#3.1 pepe, Andorra, 20/09/2022 - 11:15

Un danes, jamas aceptaria dinero por permitir la invasion de su pais por los q no comen jamon. Un danes, jamas permitira q otros desde fuera, les marquen su destino, ellos no van a ser como Egipto, donde el invasor a expulsado y exterminado a la poblacion local, en apenas mil años. Es evidente, q un danes y un español, son distintos en eso.