Publicitat
Societat · 14 d'Abril de 2021. 19:07h.

Vox calcula que el 45% dels temporers són irregulars

Veuen un "gravíssim problema d'inseguretat" al casc antic de Lleida

Vox calcula que el 45% dels temporers són irregulars

El líder de Vox, Ignacio Garriga, ha visitat Lleida, on ha denunciat que "no podem afrontar l'arribada de gairebé 30.000 temporers amb absoluta improvisació i desgovern com tenim actualment a Catalunya. Això suposa més inseguretat i un evident focus de contagi".

Garriga ha reclamat un "pla de seguretat, amb batudes als carrers per frenar la immigració il·legal" i ha recordat que "fins un 45% dels temporers arriben en situació irregular”, dada confirmada per l'alcalde de la ciutat. En aquest sentit ha demanat que "s'expulsi a tots els il·legals".

De la mateixa manera, ha denunciat el "gravíssim problema d'inseguretat que pateixen els veïns de casc antic de Lleida" a causa de la "quantitat d'immigrants il·legals". "Els veïns estan cansats de viure desprotegits", ha remarcat.

"Perseguim la immigració il·legal, en cap cas a aquells que vinguin amb el seu contracte de treball. Si vénen a contribuir a Catalunya i a Espanya són benvinguts, estem molt agraïts que vinguin a tirar endavant la nostra economia. Però no podem permetre que la immigració il·legal vingui aquí, campi al seu aire i delinqueixi, perquè és una realitat", ha dit.

El líder de Vox ha considerat que "necessitem incrementar la dotació policial. A Lleida no hi ha prou policies per afrontar la dramàtica situació a la qual s'enfronten els veïns". "El que no pot ser és que els carrers es converteixin en nius de delinqüència", ha sentenciat.

Finalment, ha exigit a la Generalitat "que deixi d'instrumentalitzar el magnífic cos dels Mossos d'Esquadra". Garriga ha criticat que s'estudiï rebaixar atribucions als Mossos "per acontentar la CUP, que són delinqüents ficats a polítics, un partit que legitima la violència per fer política". "Que la Fiscalia estudiï si la CUP ha de ser il·legalitzada, perquè és un partit que crida a la violència", ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 bejota, bcn, 16/04/2021 - 16:31

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO LOS REPUBLICANOS (USA) O TORY (UK).NO COMPARTO ALGUNOS EXCESOS COMO ELIMINAR LAS AUTONOMIAS VOTADAS POR MAYORIA .LAS OTRAS, COMO GALICIA ,DONDE SÓLO UN 20% LA VOTÓ HABRIA RECONSIDERAR.EN EL CASO DE CIERTAS COMPETENCIAS "SUSTRAIDAS "AL GOBIERNO DE TURNO PARA PODER GOBERNAR,TAMBIÉN HABRIA QUE REVISAR .

#8 Yomismo, Sevilla, 15/04/2021 - 11:43

En el vídeo que he puesto antes Garriga pide más policía que se hagan redadas para expulsar a los ilegales, que se ofrezca el trabajo primero a los catalanes en paro, empezando por los de la provincia de Lérida, y que se bajen impuestos y den facilidades a los empresarios para contratar a los trabajadores y no haya trabajo en negro

#7 Yomismo, Sevilla, 15/04/2021 - 11:40

Lo que dice Don Ignacio Garriga es verdad. El año pasado el fuerte rebrote del virus chino que obligó a cerrar Lérida en agosto lo provocaron los inmigrantes que llegaron a la recogida de las peras. Y que no hay albergues suficientes, duermen por las calles y que vienen muchos ilegales que trabajan por debajo precio lo sabe cualquiera

#6 Yomismo, Sevilla, 15/04/2021 - 11:37

Ignacio Garriga ha dicho que según ha dicho el alcalde de Lérida hasta el 45 % de los temporeros podrían ser ilegales, podéis verlo en este vídeo:

Declaraciones de Ignacio Garriga sobre la lamentable situación de Lérida

https://www.youtube.com/watch?v=H88SSa5Eni4

#5 De dónde sacan el dato?, bcn, 15/04/2021 - 09:07

minuto 2:50

https://www.youtube.com/watch?v=Tc9BFc13g2g