Publicitat
Societat · 22 de Setembre de 2021. 09:45h.

Vox vincula l'augment de l'homofòbia amb la immigració il·legal

Ignacio Garriga: "Per què els de la pancarta feminista no surten quan és assaltada una jove a Mataró per un magrebí?"

Vox vincula l'augment de l'homofòbia amb la immigració il·legal

El president del grup parlamentari de Vox, Ignacio Garriga, ha dit en una entrevista al programa Cafè d'Idees de La2 que l'augment de delictes d'homofòbia està relacionat amb la "immigració il·legal" i amb "cultures i civilitzacions que no comparteixen la nostra manera de veure la vida".

Garriga ha dit que això "es veu al carrer" i ha animat els periodistes que s'informin per les xarxes socials perquè "hi ha molts veïns que pateixen de primera mà aquesta situació, que ho denuncien allà i que no tenen la suficient valentia d'anar als mitjans i denunciar-ho perquè saben que se sotmetran a l'assetjament i l'estigmatització per part dels grans mitjans".

El líder de Vox a Catalunya també ha assenyalat que hi ha informes de l'Idescat, de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra que "diuen clarament que vuit de cada deu delinqüents a Barcelona són estrangers". Per què no es parla d'aquesta realitat? Per què els de la pancarta feminista no surten quan és assaltada una jove a Mataró per un magrebí?", s'ha preguntat.

Qüestionat per Gemma Nierga per si Vox utilitza les dades per "poder criminalitzar als immigrants", Ignacio Garriga ha assenyalat que "Vox fa servir les dades per evidenciar la realitat que els mitjans de comunicació, els periodistes i els polítics silencien".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#18 Yomismo, Sevilla, 23/09/2021 - 17:43

Brutal alegato por la vida y la libertad de la concejal de VOX en Córdoba Paula Badanelli

https://www.youtube.com/watch?v=vRKF71jloBw

#17 Yomismo, Sevilla, 22/09/2021 - 21:46

Bildu usa la negociación de los Presupuestos para presionar al Gobierno con la ilegalización de VOX

https://okdiario.com/espana/bildu-usa-negociacion-presupuestos-presionar-gobierno-ilegalizacion-vox-7829907

#16 Juan Ricart , Barcelona, 22/09/2021 - 20:47

VOX, los únicos que no le tienen miedo a la dictadura progre de lo políticamente correcto, les da igual si se trata de feminazis, el lobby LGTBI, ocupas, menas, invasión islámica... ¡Sin pelos en la lengua!

#15 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/09/2021 - 17:47

Supongo que la asistencia a esas "asignaturas" será obligatoria para todos SEA CUAL SEA SU CONFESIÓN RELIGIOSA, no? Que nos apostamos a que no.

#14 manu, DIJON FRANCE, 22/09/2021 - 13:27

que los niños españoles puedan estudiar en español en España? que VOX defienda la IGUALDAD entre españoles sin distincion de la comunidad en la que vivan? que Vox esté en contra de que se adoctrine a los niños desde las guarderias en la ambiguedad sexual ?VOX es simplemente un partido constitucional que dice cosas NORMALES para la GENTE NORMAL