Publicitat
Societat · 12 d'Abril de 2012. 13:31h.

Vuit 'herois' per la insubmissió fiscal

Tenen "por" que els impostos que han pagat a l'Agència Tributària Catalana acabin a Madrid

L'Andreu Bartolomé i set persones més -empresaris i autònoms- han acudit a l'Agència Tributària Catalana per deixar constància que han pagat l'IVA corresponent al primer trimestre del 2012 a l'agència de la Generalitat i així demostrar que han deixat de pagar els seus impostos a l'Estat espanyol.

En aquest sentit, l'Andreu ha lamentat que "no hem rebut del nostre Govern ni les instruccions ni les facilitats per poder complir la nostra llei" i ha defensat la insubmissió fiscal que han iniciat amb l'estat perquè "hem fet el que és legal, el que han fet la resta és el que és il·legal, perquè no està aprovat pel poble de Catalunya. Nosaltres hem fet el que va aprovar el poble de Catalunya al 2006".

Tot i això, ha admès que "veient com actua darrerament el Govern, tenim por que -aquests diners- acabin a Madrid". "Ens sentim emparats i protegits pel poble de Catalunya; per la Generalitat no tant", ha afegit.

Però, l'Andreu Bartolomé espera que la Generalitat "faci el que toca" perquè, segons ha expressat, "hi ha un deute molt gran del poble d'Espanya cap al deute de Catalunya i, per tant, fins que no se saldi aquest deute entenem que no hi ha cap altra opció que retenir els impostos a Catalunya".

Fonts de la Generalitat han assegurat que l'Agència Tributària Catalana posarà en coneixement d'Hisenda el cobrament d'aquests impostos i que seran ells qui els hauran de reclamar o no.

Els impulsors de la iniciativa 'Diem prou!' esperen que en els propers dies hi hagi més empresaris i autònoms que facin el pagament del primer trimestre de l'IVA del 2012 a l'agència de la Generalitat, ja que el termini per realitzar-lo conclou el dia 20 d'abril.

L'Andreu Bartolomé, amb la resta d'empresaris i autònoms 'insubmissos'
Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#34 ca l'eixut, Vimbodí, 14/04/2012 - 20:58

Això són COLLONS.
Si hi ha UN camí vers la independència, és aquest.
Gràcies i gràcies per haver COMENÇAT...

#33 isabel, barcelona, 13/04/2012 - 15:53

doncs que publiquin el nom de les 8 empreses (avui Catalunya ha fet un pas???!!!) La declaració d'IVA es fa IVA repercutit (-) Iva suportat = IVA a ingressar; jo vull saber el nom d'aquest "heroïs" per no haver de compensar mai cap cèntim!!!!!

#32 JJ, BCN, 13/04/2012 - 14:41

Entranyable.. pero sou 8 "panolis" que esteu sent utilitzats pels politics de torn i qe en qualsevol moment sereu tirats a les escombreries com un kleenex quan ja no fa servei.
I a les hores aneu a buscar-los per a que us treguin le castanyes del foc.

#31 fortin, barna, 13/04/2012 - 08:39

Gràcies, Cràcies i gràcies per començar....

#30 Prat de la Riba, Barcelona, 13/04/2012 - 05:15

Al · lucinant. Vuit empreses catalanes entre més de 611.000?. És clar que l'independentisme està fracassant de forma aclaparadora. Ja els passarà factura la Hisenda espanyola. Aviat tindrem notícies.