Publicitat
Societat · 24 de Gener de 2019. 18:29h.

Xantatge al Mobile

Els treballadors del Metro convoquen vaga

Xantatge al Mobile

Metro de Barcelona (foto: TV3)

Els treballadors del Metro de Barcelona han convocat una vaga durant el Mobile World Congress. L’aturada serà de dues hores per torn entre els dies 25 i 28 de febrer, segons han decidit els empleats aquest dijous en una assemblea.

La circulació de trens es veurà afectada durant el matí, tarda i nit, però encara no s’han decidit en quines hores concretes. Els treballadors denuncien acomiadaments improcedents i inestabilitat laboral dels professionals que fan substitucions durant els mesos d’estiu -juliol. agost i setembre-; així com la presència d'amiant en les instal·lacions i l’automatizació del servei.

TMB ha assegurat que no hi ha motius per anar a la vaga, perquè “es compleix” el conveni. “El conveni es compleix, el problema de l'amiant es gestiona amb rigor i transparència, la plantilla augmenta. No hi ha motius per a un conflicte laboral”, argumenta TMB.

Edorta Moreno.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Dado Esteller, Badalona, 25/01/2019 - 09:16

y las condiciones de trabajo.

#3 Dado Esteller, Badalona, 25/01/2019 - 09:16

da en verano. Explotadores públicos, tanto echar mierda a los demás y ahora actuáis como ellos. Eso hará que os desangréis en votos, diciendo a los demás la baja moralidad y la nula ética, para acto seguido llegar al poder, colocar a los suyos. Lo harán durante el Mobile para que su problema sea visible. Si no os importaría una mierda el amiant

#2 Dado Esteller, Badalona, 25/01/2019 - 09:07

Xantatge ¿A quién? ¿Báñez? ¿A Chakir El Homrani? ¿A Mercedes? Esta última Vidal i Lago o Vidal Lago, Presidenta Podemita o de Confluencias elegida de Transports Metropolitans de Barcelona. Ahora resulta que quien despide de empresas públicas son los amigos o socios, según convenga de Pablo Manuel Iglesias ¿O miento? Uis y la temporalidad, que

#1 Chris, Lleida, 24/01/2019 - 21:37

Adéu Mobile World Congres, moltes gràcies per la vostra paciència els darrers dos anys, entenc que sigui més dessitjable altres indrets arribada la decisió d'abandonar Barcelona. Massa buscabregues pixapins tenim a Catalunya.