Publicitat
Societat · 22 d'Octubre de 2009. 17:34h.

Xavier Millet: "el meu germà és un malalt"

"S'ha carregat el nom Millet completament"

Xavier Millet: "el meu germà és un malalt"

Fèlix Millet i el seu advocat, Pau Molins, a la sortida del judici

Xavier Millet, germà de l'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, ha assegurat que "sóc el primer en reconèixer que el meu germà és un malalt". "Es fa dir Fèlix pel prestigi del pare, però ha embrutat el seu nom i això no ho acceptem. S'ha carregat el nom Millet completament", ha assegurat en una entrevista al diari Avui.

El germà de Fèlix ha revelat que hi ha un nebot, "Fèlix Millet Pujol, que viu a Madrid i té molts problemes, pobre, i ara fins i tot es vol canviar el nom". El germà de l'excap de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música ha assegurat que Fèlix si es va canviar el nom i es va treure el Maria. "En Fèlix Maria es va canviar el nom per posar-se tot el prestigi i honor que tenia el pare. I això els germans ho respectem si no embruta el nom, però si el taca com l'ha fet no ho acceptem de cap de les maneres".

"Que parlin d'en Fèlix Maria Millet com el que sigui, no tinc res a dir-hi, callo i ho accepto. Ara, que d'aquí resulti que tots els Millet ara siguem bitllets i que als néts a l'escola els hi diuen allò i allò altre, dol molt", ha indicat un dels cinc germans Millet.

Xavier ha assegurat que no ha parlat amb Fèlix, però sí ho ha fet amb la resta de germans. "El gran, que està molt fotut físicament, també ho veia venir. De les germanes, la petita és la més afectada, perquè estava molt unida a en Fèlix Maria", ha manifestat.

"Em sap molt greu, per exemple, que es digui que el meu pare va ser franquista. Cal que ell pagui pel mal fet i la resta intentar-la oblidar com més aviat millor", ha afegit Xavier Millet.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Agustí, Manresa, 23/10/2009 - 09:39

Pep, ho saps tu això ? És molt fàcil ficar tots els Millet al mateix sac. La familia, en principi, no en té cap culpa, fins que no es demostri el contrari. Prou malament ho deuen estar passant

#3 Pep, Vic, 23/10/2009 - 09:22

Si però metre no el van enxampar segur que anava de franc al palau, sopars, festes i altres esdeveniments familiars a costa del palau. Ara es molt fàcil dir això per quedar bé.

#2 http://abatemarchena.blogspot.com/, Viladecans, 22/10/2009 - 20:44

Es inmoral hacer leña del árbol caído.
Que lo enjuicien y si es culpable que devuelva TODO EL DINERO.
Y además que le carguen los años de cárcel que los jueces dictaminen.

#1 Rubèn N, Bcn, 22/10/2009 - 18:55

No ho deia mentres no l'enganxaven... embargament de bens, pagament d'interessos i multa.