Publicitat

Bars i restaurants tanquen pel coronavirus

Xinesos tancats

Restaurant xinès tancat a Barcelona

Una gran quantitat d'establiments regentats per xinesos han abaixat les persianes durant una temporada per por a l'expansió del coronavirus. A la ciutat de Barcelona, són molts els establiments de restauració, alimentació o basars de famílies d'origen xinès que es troben temporalment tancats amb cartells on s'hi pot llegir que estan "de vacances".

La por a l'expansió del patogen ha portat a moltes famílies xineses a prendre precaucions per tal d'evitar contagis, davant l'increment de casos i les previsions de mesures més restrictives per evitar la propagació.

whatsapp-image-2020-03-10-at-17.34.33.jpeg

A la Comunitat de Madrid i a La Rioja s'ha decretat el tancament de tots els centres educatius durant dues setmanes per evitar nous contagis del Covid-19. En alguns supermercats d'aquestes comunitats s'han esgotat productes frescos, ous, carn, arròs i productes en conserva.

El Departament de Salut va informar divendres passat que prop d'un centenar de professionals sanitaris a Catalunya es troben en aïllament a casa de forma preventiva per evitar risc de contagi del coronavirus. Les persones aïllades -metges, infermers i auxiliars- han de romandre 14 dies al seu domicili.

23431-88.jpg

whatsapp-image-2020-03-10-at-17.34.33-1.jpeg

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 recordad6y7septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 11/03/2020 - 08:08

ojo, no lo hacen para protegernos de ellos, es para protegerse ellos de nosotros y de la incompetencia absoluta de quienes organizan nuestra sociedad, cuando la cosa pase saldrán de sus casas como quien sale de un refugio nuclear tras la devastación