Publicitat
Societat · 11 d'Abril de 2014. 17:16h.

Xiulada a la final de Copa per la independència

Catalunya Acció proposa fer una reivindicació “monumental” a favor de DUI

Xiulada a la final de Copa per la independència

Un seguidor del Barça ensenya el cul a la final del 2009

Catalunya Acció promou una nova “xiulada monumental” durant la final de la Copa del Rei, que enguany juguen el Barça i el Reial Madrid a València el proper dimecres. Aquest cop, però, la xiulada no és contra el Rei sinó a favor d’una declaració unilateral d’independència (DUI) de Catalunya.

“La situació política de Catalunya cada dia avança més cap a un escenari on la declaració d’independència del Parlament és la solució més raonable i efectiva per coronar el procés independentista actual”, assegura Catalunya Acció en un comunicat.

“Ara, el que cal, és que la idea de la DUI es converteixi en l'eix central del debat polític a Catalunya. El proper dia 16 d'abril a València durant la final de copa entre el FC Barcelona i el Real Madrid tenim una gran ocasió per a fer-ne una gran difusió dins i fora de les nostres fronteres i començar a fer-ho possible”, s’afegeix.

També diuen que cal aprofitar “la gran repercussió internacional que sempre tenen aquests partits”. “Hem d'aprofitar qualsevol esdeveniment polític, esportiu, cultural, etc., nacional o internacional, per tal de difondre la idea i l'objectiu d’un Estat Català independent”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#35 pepe, andorra, 12/04/2014 - 18:21

hostias, Casper, se te ha quedado calvo el instrumento de trabajo. ¿Pero que mariconada has hecho con los perros del curro?

#34 Jotaeme, Mataró, 12/04/2014 - 15:10

Los sediciosos haciendo amiguitos, con respeto, mucho respeto. Otro esperpento de los golpistas de canaletas.

#33 Pep, BCN, 12/04/2014 - 14:44

Luego se llena la boca de respeto, ejemplaridad, etc... y lo que se ve en la foto es una de tantas, un culo y un corte de mangas, es genial !!! Desconozco que tengo o tenemos que aprender de la lectura de la foto, y de lo que se planea hacer. Lo que tienen que hacer es no ir al campo.

#32 I SI Tornem a ser seriosos?, Reus, 12/04/2014 - 14:05

A veure si aquests qu'endeguen aquests saraus començen a percebre que així no anem enlloc. Ja és hora de plegar de fer el ruc. menys "happenings" i més seriositat. Qui no estigui d'accord amb la copa que no hi vag.. Punt.

#31 Dannibcn, Barcelona, 12/04/2014 - 11:55

Menudos mofletones ha echado el Homs: pero si parece un culo !