Publicitat
Societat · 7 de Juny de 2017. 17:11h.

Xiulada a Puigdemont

Crits de "menys propaganda i més solucions" en la inauguració de l'ampliació de l’Hospital del Mar

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el conseller de Salut, Antoni Comín, ha estat xiulats aquest dimecres durant la inauguració de l’ampliació de l’Hospital del Mar. Els manifestants han cridat consignes com “menys propaganda i més solucions”, i han exhibit cartells on es podia llegir “noves urgències de l’Hospital del Mar, molt d’espai però poc personal”.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també ha assistit a la inauguració del nou edifici d’urgències, en el que ha estat el seu primer acte després de la seva recent maternitat. “Aquesta inauguració no me la volia perdre”, ha assegurat, mentre els treballadors també li reclamaven més treballadors per garantir la qualitat del servei hospitalari.

El secretari del comitè d’empresa, Jesús Sáncho, ha explicat a e-notícies que incrementar el personal en 31 persones és “insuficient” per cobrir les necessitats de la nova ala de l’hospital, i calculen que “farien falta un mínim de 65 professionals”. Sancho ha exigit a Puigdemont que “sol·liciti el pressupost necessari per poder contractar els professionals necessaris als nous serveis d'urgències”.

El comitè d'empresa denuncia en un comunicat que “actualment hi ha un dèficit que oscil·la entre un 25 i un 50%, entre personal mèdic, d'infermeria, portalliteres i administratives.... no volem pensar que passarà amb els nous espais. Què no llencin pilotes fora. Ja n'hi ha prou de bones paraules. Que passin als fets”.

“No estem d'acord de cap de les maneres, en obrir aquest nou edifici sense les mans necessàries, no ens responsabilitzarem de les conseqüències ètiques i legals que  puguin  derivar-se d'aquesta problemàtica”, avisen els treballadors, que expliquen que “amplien les urgències, però no el personal, per tant, tindrem  més feina però de menys qualitat”.

El nou edifici té quatre plantes -dues en soterrani, i dues en alçada- en una superfície de més de 15.000 metres quadrats. Aquesta ampliació ha suposat una inversió econòmica, entre obra i equipament, de 76 milions d'euros, dels quals la Generalitat n'ha aportat 42 i l'Ajuntament de Barcelona 34. L’ampliació és va engegar el 2006, però arran de la crisi del 2010 les obres es van interrompre i no es van reprendre fins el 2015.

Treballadors de l’Hospital del Mar xiulen a Puigdemont

Colau a la seva arribada

22 Comentaris

Publicitat
#16 Capit@n España, "un altre atac a Catalunya", 08/06/2017 - 10:08

La versió indepe del sindicat Manos Limpias, "Drets" demandarà a tothom que xiuli al President. Es "un altre atac a Catalunya"

#16.1 Grauero, Gurugú, 08/06/2017 - 12:25

#16


"...demandarà a tothom que xiuli al President...", Noooo, pedira que se silbe al Sr, Puigdemont, porque silbar a una persona, es una señal de animo. En el mundo segregacionista es todo al revés.
(La comision de Venecia te dice No y es Si, etc...)

#16.2 pepe.----, andorra, 08/06/2017 - 12:25

q sepas q lo q le han hecho a manos limpias, todo fue un montaje para q no dieran mas por saco con la presunta ladrona de la infanta, pq mi teoria es q urganda era la pantalla y quien de verdad manejaba todo el cotarro era su mujer. Ese bacalao no lo monta un vulgar jugador de balonmano. Ella solo hizo lo q vio en casa.

#16.3 Capit@n España, BCN- La Meca, 08/06/2017 - 14:59

Es posible, Pepe, lo mismo que con UPyD, que aunque no son de mi cuerda, hicieron un buen trabajo anticorrupcion. Por eso desaparecieron.

#15 Hamster, Barcelona, 08/06/2017 - 07:19

mucho personal. Un día que Dios no lo quiera pasará algo gordo, y la culpa del pueblo: la gente morirá por no ser poder atendida a tiempo. ¿O acaso miento? Es un imponderable que deberían tener en cuenta. Espero que publiquéis todos mis comentarios que no son insultantes pero dicen si se quiere ver las verdades del barquero.

#15.1 Barquero, Barcelona, 08/06/2017 - 09:10

En Barcelona sólo te atienden de urgencia en un único hospital? O gay más de 30 entre públicos y privados ?

Y en caso de emergencia no se utilizarian loa privados ?

#15.2 pepe.----, andorra, 08/06/2017 - 12:27

si la sanidad fuera un servicio si q daria igual, pero es un negocio en el caso de las privadas y una excusa en las publicas, una excusa con la q saquear el bolsillo del ciudadano con un sanidad carisima, entre otras cosas, por las autonomias y sus corruptelas.

#14 Hamster, Barcelona, 08/06/2017 - 07:17

permanente (a través de la comida, el estilo de vida, las cosas materiales que podréis tener, el sexo o el amor), pero ellos ya lo veis la camarilla de 10, 12, 15 los que sean (si, si lo veo que están de ambas dos Administraciones, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona) pero luego ya os están diciendo los que ahí trabajan que falta

#13 Hamster, Barcelona, 08/06/2017 - 07:16

Ambos dos en el posado o en el robado, se ríen.¿Ríen por qué son risueños? ¿Se ríen del pueblo esclavizado que a partir del viernes para uno seguro y para la otra de momento ni chicha ni limoná seremos libres? Os dicen los trabajadores de la ideología que sean o sin ella, sindicados o no, que hay mucho político prometiendo la vida eterna y pla

#12 EL CATALÀ EMPRENYAT, CARDEDEU, 08/06/2017 - 02:01

LA XIULADA ERA PER TOTS ELS POLITICS Per el Conseller de Sanitat PER LES RETALLADES EN SANITAT ,Puigdemont per no aportar cap Solució y per ADA COLAU Desde que ella esta al Ajuntament LA Ciutat no para de tenir molts Problemes i cap solució elPitjor el metro