Publicitat
Societat · 14 d'Agost de 2013. 20:10h.

Xiulets a CiU a Gràcia

La regidora Maite Fandos és escridassada al pregó de la Festa Major

La regidora del districte de Gràcia (Barcelona), Maite Fandos, ha estat escridassada per una part dels assistents a la lectura del pregó que dóna el tret de sortida de les festes de l'antiga vila.

La quarta tinent d'alcalde ha estat l'encarregada d'adreçar-se als veïns en nom de l'Ajuntament de Barcelona. Ha estat en aquest moment quan una part de les persones que eren a la plaça han començat a escridassar-la.

"Ja sabem que als del govern, el dia de la Festa Major, ens toca parlar i escoltar. Jo només desitjar-vos bona Festa Major", ha dit.

També ha volgut "agrair a la fundació, a la gent dels carrers la feina que feu, i ho diré encara que protesteu, perquè aquesta és la nostra responsabilitat".

"Gràcies a tots els que escolteu, gràcies als que protesteu. A partir d'ara que comenci la festa i com deia la presidència que la poguem viure amb civisme, amb il·lusió, amb pau i amb cohesió, com som els graciencs", ha afegit.

Al pregó, que aquest any ha anat a càrrec d'Antoni Miquel, més conegut com a Leslie, cantant de Los Sírex, també han assistit Alberto Fernández Díaz (PPC), Elsa Blasco i Janet Sanz (ICV-EUiA) o el diputat ecosocialista David Companyon.

Fandos, al balcó de la seu del districte, durant el pregó
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 jordi, barcelona, 16/08/2013 - 12:48

QUE volen que el pople aplaudeixi les seves retalaldes

#11 Antifa, Barcelona, 15/08/2013 - 22:04

Si algú xiulés i escridasses un pregó dels que la han xiulada seria titllat de fatxa i de contrari a la llibertat d'expressió. Com a mínim.
Moltes vegades no hi estic gens d'acord amb el que dieun, però ho vull saber.

#10 Arnau, Barcelona, 15/08/2013 - 12:48

Suposo que heu repetit la notícia de l'any passat. Bé, ara està de moda això d'anar a xiular pregons i tal. No deixen de ser una mena de gent que entén la democràcia com allò que només pensen ells. Xiular mentre altres parlen, símptoma d'escoltar poc.

#9 joan, manresa, 15/08/2013 - 12:38

El Casal,12,30 h.--¡¡ Ni tan sols uns minutets d'educaciço en l'apertura de la Festa Major..????!!!!.Malament anem...,aquesta Sra. ha dit cuatre paraules i per cert molt ben ditas...,no som de can fanga,pro ens sap greu axó...,fora bo saber de quina ideologuía son,sí en tenen alguna..,o son ....

#8 Joan, Barcelona, 15/08/2013 - 11:48

és curiós que a cada notícia sobre CIU, apareixen comentaris parlant de la corrupció de CiU...

qualsevol diria que hi ha gent en nòmina d'algun partit que no és CiU (ni el PPciu).