Publicitat
Societat · 16 de Maig de 2022. 19:32h.

Xoc de trens a Sant Boi

Mor el maquinista i 80 passatgers ferits

Xoc de trens a Sant Boi

Una imatge de l'accident (Foto: @charlwhi)

Un tren de mercaderies i un tren de passatgers de la línia Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat han topat aquesta tarda a Sant Boi de Llobregat. El xoc ha causat la mort del maquinista, segons ha confirmat Protecció Civil.

L'impacte s'ha produït cap a les 18.09 hores entre les estacions de Sant Boi i Molí Nou i ha afectat un tren de passatgers de la línia Llobregat-Anoia de FGC. L'accident, a més, ha deixat 85 ferits, 83 dels quals lleus. Protecció Civil ha posat en fase d'alerta el pla Ferrocat i els bombers treballen per evacuar els passatgers de quatre vagons.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ojotuerto, Calafell.TAB, 17/05/2022 - 22:01

Viendo el curriculum de la Presidenta dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Derecho público en la Universitat Pompeu i Fabra, Esade Gestió pública y política de professió de Sant Cugat del Vallés. Normal, accidente mortal, heridos. Incompetencia y tontería curricular. La Universitat Catalana es una castanya de amiguisme y tontería.

#4 La privatització UE, Girona, 17/05/2022 - 09:07

Les empreses estatals de ferrocarril per ordre expressa de la UE han passat a ser un negoci en mans de grans inversos¡rs, ja no son mitjans al servei del públic. Primer varen dividir el ferrocarril en compartiments estancs on cadascú va per lliure i subcontracta. El ferroviari de sempre ja no existeix, passa el que passa i els morts al forat.

#3 Onofre de Dip, Vigo, 16/05/2022 - 22:25

Que el pobre maquinista descanse en paz. Y que los heridos se recuperen pronto.

#2 Luigi., Barcino, 16/05/2022 - 21:20

Mis condolencias a la familia del conductor y a sus compañeros.

#1 Marc de Vich, Vich, 16/05/2022 - 20:44

Lamento profundamente la muerte de este trabajador. Dicho esto, no podemos seguir malgastando el dinero en cosas triviales y en mantener vividores, si no estaríamos aún en el paleolítico discutiendo que si el huevo o la gallina. El dinero de todos está para invertir en cosas de provecho para todos, como el transporte, no para unos cuantos