Publicitat
Societat · 22 de Setembre de 2013. 10:43h.

"Yo soy inmigrante, yo soy catalán"

Alguns dels manifestants diuen que "jo també vull lluitar per Catalunya"

Un centenar d'immigrants, entre els quals hi havia els desallotjats aquest estiu de la nau del Poblenou, han protestat a la plaça de Sant Jaume i han reivindicat que "jo sóc immigrant, jo sóc català". Alguns dels manifestants, en declaracions a e-notícies, han expressat que "jo també vull lluitar per Catalunya i vull ser catalá".

Un d'ells ha explicat que “porto disset anys a Catalunya i fa cinc que no treballo. Tinc papers i estic qualificat perque em donin la nacionalitat, però no me la donen per una multa, tot i que la vaig pagar". 

D'altra banda, un dels immigrants que va ser desallotjat de la nau del Poblenou ha lamentat que l'Ajuntament "no ens ha donat res" i ha explicat que en l'actualitat "viu en un alberg -facilitat per l'Ajuntament- peró sense garantia", ja que "puc sortir demà o el mes que ve". "Em sento catalá i estic a favor de la independencia de Catalunya”, ha conclòs.

Un altre dels immigrants concentrats, que té papers fa catorze anys i nacionalitat, ha explicat que "no tinc feina des de fa cinc anys" i en l'actualitat "visc amb els meus amics, que també m'ajuden amb el menjar".

Un dels manifestants

Un dels manifestants

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#37 Jordi, Martorell , 23/09/2013 - 10:31

Los Españoles no somos etnicistas como lo son los separatistas Catalanes, por eso celebramos el dia de la raza juas juas juas,..

#36 Bernard Henri-Lévy. , bcn, 23/09/2013 - 10:19

?El nacionalismo es siempre una tontería, y el nacionalismo étnico, una tontería asesina?

Bernard Henri-Lévy.

#35 El azote de los necios, Barcelona, España, 23/09/2013 - 09:09

Estos sujetos en Madrid dirían que son ultras, en Marruecos islamistas, en Cataluña independentistas.... en fin..... quién les de el bocadillo más grande, esa será su ideología e identidad....... pobre Europa, a lo que hemos llegado.

#34 david, barceloa, 23/09/2013 - 00:22

qui s' enrecorda dels milers d' avis que malviuen amb pensions de 400 e,després de treballar tota una vida,aquest catalunya només sembla que importi el nouvingut, aplicació llei ja, irregular =expulsió, lladres=expulsió, pijo flautes no cal anar a l' àfrica, aquí tenim amics gent gran etc..

#34.1 Catalana, mollet, 23/09/2013 - 12:12

Aquests son els Catalans x qui aposta Ciu,subvencionats fins lo increible,mentres milers de catalans/es,nens,gent gran,malalts depenents,etc...veuen com se'ls denega qualsevol tipus d'ajut,a passar gana,fred,malalties fins i tot amb resultat de mort,pero no existim,no tenim dret ni a dir això,sort..

#33 Pepe, BCN, 22/09/2013 - 22:30

Que ganas de depositar mi voto para PxC en la urna...