Publicitat
Societat · 20 de Maig de 2010. 19:21h.

"¡Zapatero, véte ya!"

Una protesta de funcionaris acaba amb ous contra la subdelegació del Govern

Uns 2.000 funcionaris s'han manifestat davant de la seu de la subdelegació del Govern a Barcelona per deixar palès el seu malestar per la retallada de sous a la funció pública. Els manifestants han llençat ous contra l'edifici i han cridat consignes contra el cap de l'executiu espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. Els funcionaris han cridat "Zapatero, embustero" i "Zapatero, dimisión".

En algunes pancartes es dibuixava al líder socialista amb el nas de Pinotxo i se'l batejava com a Zparo i Zpinocho. "¡Vete ya! España te lo agradecerá. Huelga general", a banda de titllar-lo de "desorientado", eren altres de les queixes.

Aquesta concentració ha estat la prèvia a la vaga de funcionaris prevista per al dia 8 de juny. Segons els sindicats majoritaris, UGT i CCOO, "el Govern de l'Estat ha trencat unilateralment el diàleg social en el sector públic". Entre els col·lectius que s'han manifestat al centre del Barcelona hi havia membres del comitè d'empresa de TV3, de Correus o de la policia.

Veure fotogaleria

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Fran, Llinars, 21/05/2010 - 17:54

meeekk!!!has errat funcionaria i el q es pitjor,no contestas les preguntes,Q tens q amagar?ara em toca a mi.Jo aposto q ets d´aquets enllaços sindicals q penca lo menys possible mentre l´empresari ho passa magre mantenint l´empresa.Sou uns mantinguts.

#17 Funcionari de la Generalitat de Catalunya, Barcelona, 21/05/2010 - 14:33

Fran de Llinars, si ets un inepte i vulgar menjapolles del cap de l'empresa privada i no tens capacitat per aprovar unes oposicions, no critiquis i menge't la teva pròpia merda. Solidaritat la justa, aposto a que ets un simple assalariat, un primo

#16 Fran, Llinars, 21/05/2010 - 11:45

FUNCIONARIO D LA GENE.,diga´m,vas passar x les pertinents opossicions?quan cobres x sapiguer si amb la retallada ho passaras = d malament q la resta?vols canviar-te´n x la gent q esta a les cues d l´inem?acceptarieu q el teu lloc d feina fos rotatiu?.

#15 funcionària de la Generalitat, Barcelona, 21/05/2010 - 08:48

És molt fort que ens baixin el sou!!!!, però que podem fer???? res. aguantar-se com sempre hem fet, tant ens hagin congelat el sou moltes vegades anys enrera, com el que sigui. després del que ens ha costat passar una oposició!!! vete ya!!!

#14 Marcel, Barcelona, 21/05/2010 - 07:19

Algú recorda que tenim el dèficit fiscal més brutal d\'Europa i que sense ell no caldria aplicar cap mesura de retallada de drets als catalans? Vegeu comentari d'avui a: http://perabonspatricis.blogspot.com