Publicitat
Societat · 9 d'Abril de 2019. 14:23h.

Zasca d'un policia a Van den Eynde

"Vostè va estar a l'escola Dolors Monserdà, sap perfectament com es produien les intervencions i va fer mediació"

Un comissari de la Policia Nacional ha revelat que Andreu Van den Eynde, advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva, va estar a l'escola Dolors Monserdà de Barcelona durant la celebració del referèndum de l'1 d'octubre.

Així ho ha dit després d'una pregunta del lletrat sobre les "tasques de mediació" de la Policia amb els manifestants. "Permeteu-me, senyor lletrat, vostè va estar a l'escola Dolors Monserdà, sap perfectament com es produïen les intervencions en els col·legis", ha dit el policia.

L'agent ha afegit en la seva declaració com a testimoni en el judici del procés que Andreu Van den Eynde "va fer mediació amb el resposable del col·legi, que vindrà i ho contarà". "Ell és el que m'ha dit que li va fer entrega de l'acte", ha remarcat.

L'agent de la Policia Nacional ha explicat que "es lliurava la interlocutòria a qualsevol persona que s'identifiqués com a mediador i després l'hi portava el resposable a l'interior del col·legi" per traslladar-li el contingut.

L'advocat de Junqueras ha dit llavors que "no anem a parla amb quin objecte va intervenir amb mi ningú" i li ha demanat que expliqués "si es va concretar enb algun document sobre què s'havia de fer en aquestes tasques de mediació". "Ho ignoro, els serveis d'informació no vam fer cap". ha respost.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#18 Tabarnés Puro, Barcino, 10/04/2019 - 14:48

El abogado Melero hasta tiene que beber agua ante el zaaaAAAAaasca que le dan al Van den Tonten...
Juasjuasjuasjuasjuasjuasjuas!!!!

#17 Josep, Bcn, 10/04/2019 - 04:07

Malo qe eres mol dolent

#16 Tv3% Live, Queralbs sur Pujol, 10/04/2019 - 02:42

La cara de espanto del abogado Javier Melero, la imagen día.
La 2a. parte promete.
Grasset en Mes324 no ha dicho ni mu, ni miau. Y los palmeros tertulianos silbando.

#15 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/04/2019 - 21:38

Visto el extraordinario nivel profesional que demuestran la mayoría de procesistas, sería interesante investigar dónde han estudiado y como han obtenido sus licenciaturas y masters, porque esto no es normal. Este hombre comete errores de estudiante de 1º.

#14 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/04/2019 - 21:05

Nomes un apunt.

Aquest tal Van den Eyde es l´advocat del Junqueras i el Romeva, els dos unics que s´han declarat presuspulitics devant del TS.