Publicitat
Societat · 29 de Maig de 2013. 09:35h.

Ziani volia crear un centre per impulsar la cultura musulmana a Catalunya

El membre de Nous Catalans expulsat d'Espanya volia crear un centre islàmic a Igualada

Ziani volia crear un centre per impulsar la cultura musulmana a Catalunya

Noureddine Ziani amb Àngel Colom, en una imatge d'arxiu

El líder de la Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya i membre de Nous Catalans, fundació vinculada a CDC, que ha estat expulsat d’Espanya, volia l’any 2007 crear un Centre Islàmic pioner al nostre país, en una finca del Passeig de Verdaguer d’Igualada, per difondre la cultura musulmana.

El tema va ser objecte de portada i informació a tota pàgina, amb una entrevista a Noureddine Ziane, a l’edició del 23 de febrer d’aquell any, a La Veu de l’Anoia, com recorda aquest mateix diari en la seva pàgina web.

Ziane era llavors portaveu de l’associació Abderrahman el Dakel, amb seu a Vilanova del Camí. Aquesta entitat va llogar una casa del passeig, que havia acollit fins feia poc l’acadèmia Escaem. 

En una entrevista, Ziane va afirmar que el local que volien fer al Passeig de Verdaguer "no té res a veure amb una mesquita ni amb el res", sinó “un centre social únic a Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 29/05/2013 - 20:49

Sabeu que ala LLIGA ESPANYOLA Tambe hi tenin MALTRACTADORS DE DONES Aquesta es una noticia no parleu tan del Moru traidor a Catalunya .UN Futbolista DE UN EQUIPO de Andalucia crec va picar maltrato asu esposa .DE Aixo no dieu ni piu he

#13 Manolo, Barcelona, 29/05/2013 - 19:26

Colomet. Lo encuentras a faltar?

#12 Pep, Reus, 29/05/2013 - 18:11

Falta l´explicació de CIU, que es qui ha donat cobertura amb el tema dels "nous catalans" no a tots els immigrants si no principalment als islamistes !!. Es hora de que ja s´expliqui clarament als ciutadans de Catalunya que pensa fer CIU amb l´allau d´immigració que tenim a casa, NO a Espanya...

#10 paula, matadepera, 29/05/2013 - 12:38

Quins collons !

Pagant nosaltres , oi ?.

Sr.Colom , voste a que juga ?

Es una vergonya.

#9 Impertinencia, Bcn, 29/05/2013 - 11:00

Vaya puto asco de país, estamos gobernados por gente que quiere destruir nuestra patria, nuestra cultura, nuestra identidad. PxC es la única alternativa.